Öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum en uygun burası geldi açtım değilse affola...

Merhaba arkadaşlar;

Bir süredir kadın ve moda siteleri ile uğraşıyordum ve artık tabir-i caizse sektör değiştirmeye karar verdim. Otel ve tatil işine gireceğim kısmetse fakat bu konuya yabancı olduğum için birkaç soru sormak istiyorum. Otel sitelerini incelediğimde dikkatimi çeken ilk şey hemen hemen hepsinde rezervasyon olduğu. Fakat bu nasıl oluyor otellerle mi görüşülüyor diyeceğim 1000 tane otel var sitede hepsi ile görüşemez diyorum kendi kendime. Peki bunun için bir eklenti gibi birşey mi var yoksa iletişim formu gibi birşey de mailimize düşüp aracılık mı yapıyoruz.

Diğer sorum da otel fiyatlarıyla ilgili. Bazı kurumsal olmayan otel siteleri bile en iyi fiyat garantisi adı altında satış yapmaya çalışıyor. Aynı şey restaurantlar içinde geçerli indirim ve rezerve yapıyorlar. Hatta uçak bileti satanlar dahi var. Bu konuda da bilgim sıfır. Anlaşma söz konusu mu ve nasıl oluyor ?

Otel sitesi olanlar yada bu konuda bilgi sahibi kişiler yardımcı olurlarsa çok sevinirim...