erdilin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresinizi atın inceleyelim.

hesap almak şuanda tr için bu ay sonuna kadar imkansızdır zira bildiğiniz gibi tüm yolları deneyerek hesap aldığımı forumdaki herkes bilir. Ancak tr için bu ay çok zor ve 2.onayı ne yapsakta alamıyoruz.

Bazı arkadaşlar ise uyanıklığa kaçıp ******.com dan 9 tl ye alıyorlar ancak gel gör ki pin gelmeden ve ülke bilgilerini değiştirdiği an ban geliyor onlara.

Tavsiyem eylül başlangıcına kadar basvuru yapmayın o zamana kadar özgün yazı girin.
olay genel olarak adsense ile mi ilgili yoksa sadece türkiyeye has bi sorun mu hocam?bende kardeşimin adına bi hesap başvurusu yapıyordum tam.bide benim hesap eski oldugun için bu konuda tam bi bilgim yok.ilk onayda sorun çıkmıyor anladıgım akdarıyla.ilk onayıı aldıkdan sonra siteye reklam ekleyebiliyormuyuz?

bu arada,normalde varmıydı bilmiyorum ama youtube da bişey dikkatimi çekti.youtubeda adwords reklamları yayınlamak varmıydı eskiden?video düzenlemeye girince bu video için adwors reklamları oluşturun yazısını görünce garipsedim,daha önce görmemiştim.