[gizli]
Tek kişilik dev kadro! Tek kişi ile makale ve tanıtım yazılarınızı, sitenize özel yazıp; teslim etmekteyim. Referans yorumlarımı okuyarak ve iTrader'i kontrol ederseniz nasıl çalışmalar çıkardığımı görebilirsiniz. Dilerseniz yazdığım yazıları talep edebilirsiniz ve ayrıca çalışan kişiler ile iletişime geçebilirsiniz.
Piyasayı öldürmemek adına fiyatları normal tutuyorum. Özgün, akıcı ve seo uyumlu bir şekilde yazılmaktadır. Anahtar kelime ile yazım yapılmaktadır. Toplu alımlar da indirim yoktur. -
İstediğiniz her kategori de makaleler yazılmaktadır. (+18 içerik hariç.) -
Özgün ve sitenizin içeriği şeklinde yazımı son derece profesyonel bir şekilde hazırlanır. -
İstediğiniz anahtar kelimelere göre hazırlanmaktadır. -
Anahtar kelimeleriniz [Anahtar kelime] şeklinde teslim edilmektedir. -
Referans Yorumlar 
Hayırlı işler Mert... Seninde çok trader'in silinmiş üzüldüm...
Forumun eskilerindendir Mert...
arkadaş ile çalışmaya başladık, ödemesini gönderdim güzel iş çıkarıyor. işine gereken özveriyi ve ilgiyi gösteriyor kendisine teşekkürler...
Önceden trade silinmeden almıştım
Arkadaşla anlaştık gayet başarılı
Arkadaş işini iyi yapıyor.500 post attırıldı.
arkadaşla sürekli anlaşma sağlanmıştır işini benimseyerek,müşterisini yarım yolda bırakmayacak şekilde yapan ender kişilerden.kolay gelsin
Arkadaşla çalışmaya başladık. Hayırlı işler
Arkadaş, sağlamdır. Daha önce çalışmıştık.
Çalışma yapıldı, Post attırıldı hızlı ve temiz.
Wp 250 post attırdım .İşi gayet güzel
Post attırıldı. Çok özenli ve kaliteli Postlar atıyor gerçekten..
Yaptıgı kaliteli çalışa için Teşekkürler.
Arkadaşla anlaşıldı arkadaş işe başladı gerçekten de işini iyi yapıyor yani şu ana kadar açtığı konularda sıkıntı yaşamadık ve gayet de güzel yapıyor işini. Böyle giderse sürekli çalışıcağız gibi görünüyor..
Arkadaş ile çalışmaya yeni başladık,
Gayet sıcak kanlı, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan Dürüst bir editör.
hayırlı olsun
Kendi ile belli bir sure calistik.
Sozunun eri birisi.
İşini kaliteli yapan bir kardeşimizdir. Kaliteli iş yapmak isteyen çalışsın.
Daha öncesinde post işi, özgün makale yazımı için birlikte çalıştığımız ve işini severek yapan kaliteli bir arkadaşımdır. Bu alanda ihtiyacı olan herkeze tavsiye ederim. Hayırlı işler kardeşim...
Merto ile oyun eklettirme işi yapıldı. Ellerine sağlık güzel yaptı. Tavsiye ederim kesinlike çalışacak arkadaşlara.
1 Adet makale alınmıştır. Güvenilir bir arkadaştır. Sorunsuz işlem.
makale satın alındı arkadaştan anlayışı için teşekkür ederim
6 Adet makale alınmıştır. Güvenilir bir arkadaştır. Sorunsuz işlem.
2 adet makale aldım arkadaştan.
2 adet tanıtım yazısı yazdırıldı. oldukça hızlı teslim etti.
Toplamda 7 adet makale alındı. İşi düzenli olarak yapan birisi...
30 adet kadar makale yazdırdım. 1 hafta içinde anlaştık, 4 gün içinde teslim etti. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Ödemesi yollanmıştır. Güle güle harca kardeşim.
Makalelerde akıcı okunma konusunda dikkatli davranılmış, noktalam işaretleri yerinde kullanılmış. Örneklerle makale konusu desteklenmiş. Etiketler ise tam olarak konunun araştırldığında ulaşılmasını sağlayacak şekilde yazılmış.

Teşekkür ederim..
Makaleler alındı, çok iyi yazmış gerçekten. Kendisine teşekkür ediyorum.
Makale yazdırmak isteyenlere tavsiye ederim arkadaşı.
Zehir gibisin maşallah
5 adet kaliteli özgün makale yazdırılmıştır.
Sürekli çalışacağız inş. Hayırlı işlerbol kazançlar.
Şahin DAĞ
Makale siparişi verildi ve sorunsuz şekilde teslim alındı. Başarılı arkadaş, hayırlı işler.
25 adet makale satın alınmıştır. ellerine ve emeğine sağlık çok müthiş derecede memnun kaldık
Tanıtım yazısı yazdırıldı. Özgün kaliteli ve belirtilen süre öncesinde elime geçti. Anlaşılan uzun zaman çalışabileceğim bir arkadaş olacak

Tavsiye ederim
Mert ile bir çok iş yaptık, yapmaya da devam edeceğiz inşallah. Makele yazdırmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim bu kardeşimi.
Hayırlı kazançlar mertoo
İşini düzgün yapan kardeşlerimizden biri. Hayırlı satışlar.
İşini gerçekten hem güzel hem de çok titizlikle yapıyor.2 Adet tanıtım yazısı yapıldı çok memnun kaldım artık hep sizinleyim hocam
İlgi ve alakanız için teşekkürler , hayırlı işler dilerim..
Kadın makaleleri üzerine bir iş daha yapıldı, teşekkür ederim sorunsuz hizmet için
10 Adet Makale YazdırıLdı ilgi ve Alakası için tşkler
makale ve tanıtım yazısı konusunda bilgimiz yoktu, sağolsun bizi aydınlattı ve açıklama yaptı gayet ilgili bir arkadaş, şu anda yazmaya başladı beklemedeyiz...
Teslim alındı..
Valla harika iş çıkarıyorsun , helal
4 adet sağlık makalesi alındı gayet başarılı bir arkadaşımız güvenilir
Makaleyi teslim aldım gayet başarılı.
Arkadaşla bir domain alış verişinde tanıştık, kendisinden sonra makale aldım, iki satış işinde de gayet ilgiliydi. Teşekkür ederim.
Sonunda yazdırdım makale

On numara. Çok teşekkürler Mert
Gerçekten çok profesyonel bir adam! Çok teşekkürler , sitem senin sayende iyi yerlere geeldi
Ellerine yüreğine sağlık gerçekten güzel makaleler çıkartmışsın.
Hızlı dürüst çalışan!.
Kendisine verdiğim işi kısa sürede yapıp teslim ettiği için sorunsuz hizmeti için kendisine teşekkür ederim ve hayırlı işler dilerim.
40 adet ve 4 değişik konuda makaleler alınmıştır; titiz iş yapılarak hazırlanmış ve ekleyince de sitede kalite ortaya çıkaran özgün makaleler (bilgi veren, araştırılmış yazılar) alınmıştır, Teşekkürler.
10 gün için anlaştığımız makale 6. günde teslim alındı, teşekkürler
Makale yazdırıldı.
İşinin ehli biri teşekkür ederim.
Uzun süredir tanıdığım ve ihtiyacım olduğunda tanıtım yazısı satın aldığım bir dostumdur. Kesinlikle düşünmeden çalışabilirsiniz.
Önceden birkaç makale yazdırmıştım . Arkadaş işini hakkıyla yapıyor

Hayırlı İşler .
Makale yazdırıldı, hızlı özenli ve güvenilirdir.Tavsiye ederim
1 Adet tanıtım yazısı alıdı
Herzamanki gibi yine en seri şekilde makale hizmetini sağladı. Çok teşekkür ederim klavyene kurban
[QUOTE=Kadirli;1068081985]SİO kardeşim her zaman ki gibi Döktürmüş Yazıyı. Daha önce teknoloji makalesi yazdırmıştım. Şimdi yine 10 tane için anlaştık.[/QUOTE]
uzun zamandır çalışdığım işini titiz ve temiz yapan bir arkadaşdır az öncede 20 adet sipariş geçtim
Tanıtım ve Makale yazdırıldı.
Zamanında teslim ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir arkadaş.
Sizi de yukarı da görmek isteriz
Onay almadan işlem yaparsanız, sorumlu değiliz!
[/gizli]