Yeni actigim bir bloga sizce Wordpress All Seoyumu kurayim WpSeoNinja yimi sizce hangisi daha iyi?
Eğer yenı açmışsan bunu önermem hocam bu biraz daha zor kelimeler için kullanılır .
All SEO başarılı bir eklenti ama daha da başarılısı bence SEO By Yoast eklentisidir... Onu kullanın sitesinde detaylı anlatılıyor ikisini birliktede kullanmanız mumkun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:34:00 -->-> Daha önceki mesaj 19:31:52 --
Videoyu izledim. Bazı özellikleri gayet iyi. Arama sonuçları ya da seo skor değerlendirmeleri nasıl onları da içerik ve sıralama değerlendirmesiyle sen söyleyebilirsin.
Resim Url'sinden diğer bütün bildiğin seo özelliklerini jürinin sanatçıyı eleştirdiği gibi eleştiren bir program zaten bu yuzden hoşuma gitti ve kullandım faydasını görünce çevirdim videoları...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:35:39 -->-> Daha önceki mesaj 19:34:00 --
Belki hiçkimse almaz umrumda da değil

ama eğer bir arkadışımız gerçekten bir kelimede çıkmakta zorlanıyorsa bunu kullanmalı... Arama hacmi 45.000.000 olan kelimeyi bile çıkartan adam bılıyorum..(hack) kelimesinde ilk sayfada isim vermeyelım rakıplerı güçlü düşürmeye çalışırlar....