"Lokantaya gittin kart'a para var sanıyosun yemek yiyosun bir bakıyosun kartta para yok."
Tamam kendi köyünün köy lokantasına gitin para yok veysel aga deftere yaz dersin.
Olay şu, burası
Müzakere Platformu değil FORUM, onlar özel olarak tasarlanmış siteler, dolayısıyla kuralları katı olabilir. O siteler ile bu kuralları birleştireceksek biraz zayıflatmak gerekiyor. Yoksa söylediğiniz yasaklar ile o sitelere benzemek için yada DN Forumlarına, Vbulletin Auction müzakere eklentisi var direk domain satışına yönelik o kullanılsın. Ama kullanılmaz DB ye yük derler. O zaman işte süpermarket mantıgı olur. Burası daha köy lokantası iken sen sehir lokantasını karşılaştırıyorsun.
Hazır Platfordaki kurallar ile FORUM kuralları bir olması için şartların eşitlenmesi, alt yapının olması lazım.
Diğer DN Forum kurallarının cogun da bu yasak var ama bu yasagı lehimize çevirebiliriz.
Cayma Bedeli konmalı bence adam cayar ise teklifinden, Hemen Al fiyatının %35 ini ödemekle mükellef ödemez ise ban olmalı. Böylelikle iki taraf kazanır. (% ye takılmayın %50 de olabilir bu tartışmaya açık bir konu)
İhaleden vazgeçme ile ihaleden çıkma farklı şeyler.
Adam ihaleden vazgeçe bilmeli, bu işin mobile ı var 90 yazacagına 900 yazmıştır. Bunlar için yukarda kurallar yazdım, forum içinde diğer DN forumlarının kurallarını yazdım.
Eğer kurallar yenilenecek ise, birde ortada DUNYADA yok böyle lafı varsa o zaman
Dünyadaki diğer DN forumlarının kuralları incelenmeli. EN popüler DNForum ile NamePros un kuralları yazdım zaten diger konuda her kes bişe yazdı.
Hepsinin değerlendirilmesi lazım.
Şehirli restoranı değil burası.