CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KuveytTürk android konusu bilmiyorum fakat banka kartında pek sorun cıkmayacagı aşikar. Ancak 1 hafta icinde kartım elime ulastıgında veya int. bank. 1-2 gune aktif edebilirim. Bana bir zarf verdiler, numara yazıyor. Müşteri hizmetlerini arayın, numarayı söyleyin, int. bank. aktif olur dediler. İlerki günlerde panele girdigimde neler oldugunu da paylasıcam.

Garanti adamı bezdirdi, sömürüyor resmen parayı. Banka aidatları kalktı diyorlardı, boyuna işlem ücreti kesiyorlar. Birde eft-havale parası da alıyorlar, yazık be.
Müşteri hizmetleri konusu biraz sıkıntı olmuş, şubeden gerekli işlemler yapılabilseydi iyi olurdu. Geçen gün iş bank müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım tahmini bekleme sürem 40 dakikaydı, umarım kuveytte böyle bir sıkıntı yoktur. Ayrıca size şöyle bir bilgi verdiler mi acaba, örneğin işbanktaki banka kartımız ile internette kredi kartı gibi alışveriş yapabiliyorduk eft havale ile uğraşmadan direk hesaptan ücreti çekiyordu bunlarda öyle bir şey var mı bilginiz var mı bu konuda?