İlk konudan beri bu bankayı takip ediyorum, şikayetleri de araştırdım. Genelde kredi kartı kullanan kişilerden şikayet var biz banka hesabı alacağımız için pek sorun çıkmaz sanırım. Sormak istediğim şey, Kuveyt'in internet şubesinde ve özellikle android sürümünde telefona lira yükleme işlemi yapalabiliyor mu?? İş bankası kullanıyordum evime çok yakın diye fakat hesap işletim ücreti kesmeye başladım öğrenciyim diyorum belge istiyorlar, henüz harç dönemi açılmadığı için iade işlemini gerçekleştiremedim. Kuveyt'e geçerim kafam rahat olur hiç değilse ya ama bu lira işlemi önemli benim için

Kullananlar yorum yapabilir mi?
KuveytTürk android konusu bilmiyorum fakat banka kartında pek sorun cıkmayacagı aşikar. Ancak 1 hafta icinde kartım elime ulastıgında veya int. bank. 1-2 gune aktif edebilirim. Bana bir zarf verdiler, numara yazıyor. Müşteri hizmetlerini arayın, numarayı söyleyin, int. bank. aktif olur dediler. İlerki günlerde panele girdigimde neler oldugunu da paylasıcam.
Garanti adamı bezdirdi, sömürüyor resmen parayı. Banka aidatları kalktı diyorlardı, boyuna işlem ücreti kesiyorlar. Birde eft-havale parası da alıyorlar, yazık be.