Merhaba
CMSsonic Olarak 22.08.2012 Tarihinden Itibaren , Hic bir sekilde PAYPAL ÖDEMESi Yeni Müsterilerden Kabul etmiycektir.
NEDEN= Satilan Ürünlerin Ödenmesinden sonra Müsterinin Parayi Gericekmesi.
Bazi Kötü niyetli Müsteriler ödeme gecildikten ve ürün kullanildiktan 20-25 gün Sonra Almadim, veya kullanmadim, veya Bilgim Disi diye Ödedikleri fatura miktarini Paypal Tarafindan Bloke ettirip geri almaya calismalari
Örnek = 14/05/2012 Alinan bir Cpanel Lisansi Aylik Kiralik olarak ,, 18.08.2012 tarihinde Ödeme gericekme basvurusu yapilmis. verilen Neden paypal e de sudur
18.08.2012 13:52 MESZ - Käufer: Aldığım lisans triale döndü. Lütfen ücretimin iadesini sağlayın.
Simdi Ya Biz aptaliz yada bunu yazan, Simdiye kadar Hangi Lisans Kullanilirken TRIAL a gecti cpanel de, Trial dan Normale gecer, veya lisans gecerli degilse Cpanel kapanir, Bunu herkes bilir ama Normal den TRIAL a gectigini ben sahsen ilk kez duydum
Simdi bu durumlarda olan Hosting firmalarina ve magdur kalan Paypal Kullanici sirketlere Bunu nasil önlersiniz.
Eger Paypal Pro Kullaniyorsaniz, hemen alirsiniz sikayet ne olursa olsun
Eger Normal Paypal Sirket Hesabi Kullaniyorsaniz, ve Verdiginiz ürün, Hosting, Domain, Sunucu, Lisans veya Download yani Indirme ise, Acilan Paypal daki Iade konusuna su aciklamayi yaparsaniz 100% Geri size para verilir..
Cevabiniz Bu Ürünler icin, Sanal ürün Yani Virtualle Ware olrak cevaplayin, Bu tür ürünlerde Paypal Paranizi Geri iade eder
( SATICIYA) Bu tür Ürünlerde ALICI kesinlikle geri iade isteyemez veya parasini Geri alamaz
Umarim biraz magdur kalanlara yardimci olmustur.
Tesekürler