Çok güzel bir konu ne zamandır böyle bir şey bekliyordum. Bilen bilir belki yıllardır domain satışa koymuyorum r10'da. Geçende bir paraya sıkıştım indirim yaptım domainlere öylesine bir konu açtım. Benim önerim ise rezerve fiyatı mutlaka ama mutlaka geri gelmeli. 1 tl'den başlatıyoruz 5 tl'ye gidiyor bazen domain. Ama domain reg ücreti zaten 15 tl. Diyeceksinzki o zaman sende 1 tl'den başlatma 50 tl'den başlat. Bu kezde çok fazla teklif gelmeyince konu altlara gidiyor. Değerini bulamıyor. Her sattığımız domain videoizle.com gibi bir domain değilki koyar koymaz hemen duyulsun teklifler havada uçussun.
Bir başka önerimde fiyat aralığı konulsun kategorilere. Hiç kimse kusura bakmasın ama info yada tk uzantılı domain satıyor jenerik diye arkadaş bizim önümüzde kalıyor. R10'da domain ticaretinin canlanması için tekrar alıcının korunduğu kadar satıcınında korunması lazım.
Önceki kategori düzeni bir kere berbat oldu bir gecede birileri karar verdi yapıldı. Bu kategori düzeni mutlaka değişmeli. Nasıl olmalı derseniz daha önce önerilerimiz olmuştu. Talep gelirse yine hepberaber karar veririz yaparız.
Ha birde aklıma gelmişken ben pr5 domain adresini açık yazmadım diye banlandım. Ve gerçekten kuralların değiştiğini bilmiyordum. Ama domain arayan bir arkadaş fiyat aralığı belirtmiyor ve uyarı bile gelmiyor. Kurallar sadece alıcı içinmi geçerli? Ha birde domain adresini açık olarak yazma kuralıda saçma. Pr5 domainin açık olarak yazılmama sebebini herkes biliyor olası şikayetler. Bu kurallar mutlaka ve mutlaka değişmeli. İyi forumlar herkese.