Eğitimci bir yakınım (beni dershaneye yazdıran kişi de odur çevresi geniştir) dershaneleri dolaşmaya gittiğimizde şunu demişti: "iyi dershane kişiden kişiye değişir. benim anlattığımı sen anlarsın o alnlamaz. Bir başka hocanın kini sen anlamazsın o anlar. Sen git-dolaş derslerine girmek için izin iste. Derslerine gir, bak. Hangi dershanenin hocaların anlatımını anlıyorsan orası senin için en iyi dershanedir. Oraya yazdırırız."

Evet gerçekten de öyle oldu. Sana da tavsiyem öyle yap. Ayrıca çok çalışan birisi değilmişsin. F***l Dershaneleri gibi çok büyük kafaların olduğu yerlere gidip kaybolma arada, yukarıda birisi de demiş. F***l'in kitaplarını mühendislik okuyan bir abim bile zar zor çözmüştü. Çok zor yani. Hem de işine yaramayacak kadar gereksiz bilgiler veriliyor.

Amaç sınavı kazanmaksa stratejik çalışmak gerek. Her konuyu öğreneceğim diye sınava hiçbir şey bilmeden girmek de var. En güzeli yapabileceğiniz dersleri ve o derslerin de yapabileceğiniz konularını layığıyla severek öğrenin (ben öyle yapmaya çalışıyorum). Emin olun başarıırsınız.

Başarılar.