Domain arıyorum bölümünde kişi bütçe yazsa bile bazı kişiler sadece meraktan veya ilgi çekmek için konu açıyorlar . Bence bu domain alış satışları için bir eklenti geliştirilmeli . Veya başka bir script yazılmalı . r10'da domain işlemleri r10'un %20sinden fazlasını oluşturuyor fakat halen zorunlu olarak forum sisteminden alım satım yapıyoruz.
Havuz sistemi olsun demiyorum ama kategorisel olarak bir yazılım veya forum içine eklenti halinde entegre edilmiş farklı bir domain alanı geliştirilmeli ve orasıda kategorisel olarak aşırı derecede ayrıntıya sokulmalıdır. Örneğin ;
Domain satanları düşünürsek
---------------------------
Araba domainleri , spor domainleri , haber domainleri , ...
Gibi bir çok kategorisel bölüm olmalı.
Böyle bir sistemde hem alıcı hem satıcı rahat edecektir.
Veya eklenti ile açık artırım sistemi eklenmeli. Kişi bir domaini açık artırmaya koyduğunda o eklenti üzerinden teklif verilmeli , artırım yapılmalı. Çünkü artırımlarda ya teklifler geri çekiliyor yada insanlar arkadaşlarına vs sürekli konuyu güncelletiyor bizim domain satışlarımızda altta kalıyor böylece daha az insan görüyor ve doğal olarak düşük fiyatlara gidiyor.
Çok uzatmak istemiyorum lakin domain kategorisi için bence ayrı bir script yada eklenti geliştirilmelidir diye düşünüyorum.