Bana ulaşamadınız mı ? Vps'iniz 1 gün kapalı kaldı sonra size yeni vps verildi. Hem özellikleri yüksek hemde 10 gün hediye edildi. Ödeme süreniz ayın 10'undan 10'unaydı. Geçen ay 22 sinde aldık ödemeyi. Meşgule attığımız zaman sabit numaramızı arayın. Müsait olmuyorum ki sizi meşgule atıyorum . Her kapanışta yeni ip verme saçmalığını nerden çıkartıyorsunuz 1 defa değişti ip'niz
aramalarıma rağmen ulaşamadım 5dk, 10dk, reset attım geliyor, kart yandı açılıyor, çöktü kuruyorum derken 2 3 günde öyle salladı arada kapandı her kapanışta yeni ip ile vps verdi.
Bu kelimeleri nerde kullanmışım ? "en son yalan olmasın ama 1,5 haftadır sorun çıkmadı hayret ettim valla, helal olsun ilerleme kaydettiler..
dikkat ettiyseniz giden ve alamadığım yedeklerimi söylemiyorum bile, varın gerisini siz düşünün.."
1 aydır sıkıntısız kullanıyorsunuz .
yukardaki açıklamarı yapmadığınız sürece banlanmanızı talep edeceğim. Ayiyeten hesabınızın ödeme günü geçtiğinden dolayı 24 saat içinde dönüş olmaz ise silinecektir. Şuanda suspage edilmiştir.
Burada hizmet veriyorsan ve senden hizmet aldıysam seni eleştirme hakkını buluyorum kendimde. Açıklamaları tabi ki yaparım yeter ki sen iste, en ince ayrıntısına kadar hemde ..
" Vps'iniz 1 gün kapalı kaldı sonra yeni vps verildi " diyorsunuz. Sizin iki aylık müşterinizim. Hizmet aldığım ilk ay'ın ilk haftası vps kapandı bir iki gün öyle böyle geçiştirdin, sonrasında sana yalan olmasın üç gün ulaşamadım aradım açmadın, meşgule verdin, mesaj attım, geri dönmedin, sabit numara vermişsin kimse açmıyor(buraya ayrıca değineceğim). Cep telefonundan bir süre aramayıp tekrar aradığımda telefonu açtın pardon sorunu hallettik dedin. Yeni vps'i verdin(yeni ip), yedekler yok. Sonraki haftalarda üç dört günde bir vps kapanıyordu yeni ip ile birlikte kurup veriyordun, yedeklerim yine yoktu. Yalana gerek yok özellikler ilk gün'de son gün'de aynıydı i7 işlemci, 2GB ram aylık fiyatı 70TL olan ürünü 65TL'ye aldım işte ve hala özellikleri aynı. Hediye edildi diyorsun ve ben sana gülüyorum. Boşu boşuna mı ödeme tarihini
on gün ileri aldınız, gurur yaparak bunu söylemen bile doğru değil yapman gereken en tabi doğal şey tabi ki hizmetini almadığım günlerin ya ücretini ödeyeceksin yada süresini uzatacaksın. Bu olayı yaşadıktan sonra r10'daki konu linkini atıp olumlu itrader vermemi ve konuya yazmamı istediniz, ben yazdım mı, itrader kullandım mı?
VPS'in yine kapandığı bir gün(ikinci ay'ın birinci haftası), siz bana "yeni ip vericem yeni makina olacak şuan makinanız kapalı" dediniz de ben size "makina açık ama kullanamıyorum başkası beni atıyor" dediğimde şaşırmadınız mı? "torrent kurulmuş download yapılıyor" dediğimde datacenter'da olan karışıklıklardan kaynaklanıyor hemen bakıyorum dediniz. Sonrasında vps'in şifresi değişti ve giremedik. Hemen takibinde vaadettiğiniz yeni makina, yeni ip verdiniz, yedekler yine yok.
Hizmet aldığım ikinci ay'ın ikinci haftasında vps akşam 17:00 civarları kapandı, msnden durumu bildirdim, hemen ilgileniyorum, reset attık, 5 10dk'ye düzelecek vs. vs. kelimeler kullandın. 5, 10, 15, 30 dakika dakikayı kovalamaktan, saatlerde saatleri kovalamaktan bi hâl oldu. Size sms ile haber verin, aramanıza gerek yok, mail atsanız bile yeter dememe rağmen hiçbir şekilde ne vps açıldı, ne haber verildi ne de başka bişey. O gün 23:30'da İzmir otobüsüne bindim ertesi gün kontrol ettim yok, yine aynı arıyorum açmıyorsunuz, açıyorsunuz 30 dakika'ya açılacak diyorsunuz vs. vs. sallıyorsunuz... En son o gün msn'de konuşup geliyor, reset attım geliyor, lisans yapıyorum geliyor, xp kurayım olur mu bile dediniz. Bir gidiş o gidiş en son artık sinirlenip tüm numaralarınızı aradım cevap yok, verdiğiniz sabit numaraları da aradım kimse çıkmadı, ordan burdan SepraSoft ile ilişkiniz olduğunu whois bilgilerinizden ulaştım(şuan whois bilgileriniz de değişmiş) ve verdiğiniz numaralarla alakası olmayan bir numaradan SepraSoft müdürü Burçin hanım ile görüştüm. Kendisine sorunu, yapılanın ayıp olduğunu, verdiğim parada olmayıp hizmetimin eksik ciddiyetsiz ve kesintili şekilde aldığımı daha doğrusu yararlı olarak kullanamadığımı sizin çalışma şeklinizin laçka olduğunu konuştum. Sizin SepraSoft şirketinin sadece bir elemanı olduğunuzu, konuşmamız sırasında da Bolu'da olduğunuzu söyledi. Ayrıca SepraSoft'un adının geçtiği herhangi birşeyde böylesine kalitesiz ve müşteri memnuniyetsiz bir hizmet vermeyeceğini de tekrar tekrar özürler dileyerek bana haber vereceğini söyledi ve kapattık. Seninle konuşmuş beni tekrar aradı, bir saat içinde hizmetiniz eksiksiz olarak teslim edilecek ve sıkıntısız şekilde kullanacaksınız dedi, kişisel cep telefon numarasını da verdi. En geç 10dakika içinde sen msn'e girdin konuştuk akşama vps'i teslim edeceğim dedin de "inşallah" dışında bir tek kelime ettim mi? Tamam mail yada sms atarsanız sevinirim dedim. Sen yine ne mail attın ne de sms attın. Allahtan msn'e girdim de msnden yazdın bilgileri ve yine yeni ip verdiniz, yedekler yine yok. O günden bugüne bir defa kapandı onda da hallettiniz bi tek onda ip değişmedi, yedekler gitmedi. Yalan mı söylüyorum yani, hadi ben yalan söylüyorum SepraSoft müdürü Burçin hanımda yalan mı söylüyor kadın bana kişisel cep telefonunu verdi sorun olursa direk beni arayın gereken neyse yapılacaktır diye, vereyim istersen o sana hatırlatsın durumu, sana nasıl ulaşamadığımı, nasıl sorun yaşadığımı, neler anlattığımı? Bilgisayarıma format attığım için msn log'ları silindi, keşke akıl edipde yedek alsaydım iş'i yine yalan söylüyorsun'a getireceksiniz.
Tüm bu yazdıklarım, iddaa değil tamamiyle yaşadıklarımdır. Belki msn log'u yok, belki pm ve face konuşma log'u yok ve belki bu log'ların olmamasından dolayı ban yiyeceğim, bu sorun değil ama seninle çalışmak isteyenler
ayıplı ürün/hizmet verdiğini görsünler, bilsinler istiyorum. Paşalar gibi firma olduğunu gösterip, takım elbise giymiş süsü vererek ben büyüğüm havası yaratman işe yaramıyor maalesef. Ortada ve açık olan şeyler var o da yaşadığım sorunlardır. Paramızı yurtdışına gidecekken bile arada hiç yoktan bu iş'i yapan kardeşlerimiz kazansın dedik de kötü mü yaptık, şöyle bir düşünürsem kötü yapmışım. Size ödediğim ücretin 25TL fazlasını ödeyerek Leaseweb'den Almanya konumlu ve daha iyi özellikte sunucu aldım, vps değil. Dün hosting'im olmuş bugün vps'in ne olduğunu öğrenmeye çalışan birisiylemi karıştırdınız bilmiyorum ama sunucu'nun ne olduğunu gayet iyi bilen ve sunucuları olup sürekli bu işler ile uğraşan biriyim. Hizmet'in nasıl verileceğini, müşterinin memnuniyetinin de ne olduğunu da bu forumdan araştırarak öğrenebilirsin. Bir buçuk haftadır zaten vps'inize girmiyorum bile, kapatabilirsiniz
verdiğiniz ayıplı ürün/hizmet için teşekkürler ..