AntoL-Nyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu görünce noluyoruz yahu dedim. Neyse öyle birşey yokmuş
bende konu başlığı görünce acaba arkadaş denemiş ve tecrübesinimi yazmış diye girdim yanlış anlamasın konu sahibi sadece başlık öyle geliyor insana : )

öpüşme olayına gelince tokalaşıp öpüşmek sadece samimiyetin bir göstergesidir diyorum ancak bu yakın çevrenizdeki insanlarla yapılmalıdır tutupta iş ortamında yada tanıştığınız bir erkekle pat diye tokalaşıp öpüşmek garil olur.birde şöyle bir olay var bayanlarla hiç tokalaşmadan öpüşürüz genelde nedendir ? bunu düşündünüzmü ben size açıklamasını yapayım bayanlar narin yaratıklardır ( neden yaratık dedim böyle bir cinsiyetin açıklaması yokta ondan ) dolayısıyla el sıkmak kaba gelir kibar davranmam gerekir , hatta hatta gerekirse yumuşak olmak gerekir çoğu kişi ben yapmıyorum demesin lütfen bayanlarla öpüşürken ellerini kibarca bellerini tutarak öper. şimdi geldik kafa tokuşturma olayına bizler hepimiz osmanlı torunuyuz. Kurtlarla ilgili destanlar vardır bilirmisiniz. Ergenekon vs. araştırmalarıma göre kurtlar birbirilerinin şafaklarını tokuştururlarmış kurtlarında Türk'ler tarafından çok sevildiğini biliyorsunuz zaten bu amaçla kafa tokuşturularak ergenekon ve geçmişe duyulan saygıdan ve kardeşlikten dolayı bu gelenek haline gelmiştir.