Merhaba Arkadaşlar Script php-jquery-mysql alt yapısına sahiptir ve özgün kodlamadır. Piyasada Satılan benzeri scriptlere + 17 Özelliğe sahiptir. Scriptimi kod salatası yapmak yerine faydalı ve yararlı bir script haline getirmeye gayret gösterdim.

SİTE ÖZELLİKLERİ

• Kullanıcı yorumları bölümü
  • Görüş ekleme formu (Jquery destekli)
  • Resim Galeri Modulü *
  • Ürün kullanım bilgi sayfası
  • Bilgi Edinme bölümü için bilgi edinme formu(Jquery destekli)
  • Bilgi Edinme bölümü için Sıkça sorulan sorular bölümü *
  • Hesap numaraları sayfası
  • Hakkımızda sayfası
  • Facebook ve Twitter linkleri
  • Panele bağlı şirket ad,tel,adres bölümü
  • İletişim sayfası için form(Jquery destekli)
  • Anasayfa Kampanya modülü Vitrin yönetimi *
  • Sipariş Takip formu * (Jquery destekli)(Sipariş Veren kişilerin siparişlerinin durumlarını sipariş numaralarını sorgulatarak öğrendikleri formdur )
  • Sipariş Takip Numarası hatırlatma servisi * (Jquery destekli)(Sipariş numarasını hatırlamayan kişilerin sipariş esnasında kullandıkları mail adresleriyle sipariş numaralarını öğrendikleri formdur.)
  • Beni Arayın formu (Jquery destekli)

ADMİN PANEL ÖZELLİKLERİ

• Kullanıcı görüşleri-Onaylama-Silme-Düzeltme
  • İletişim Mesajları Bölümü
  • Beni Arayın Mesajları Bölümü -Silme-Arşive Taşıma
  • Beni Arayın Bölümü ARŞİV sistemi * (Site üzerinden gelen beni arayın isteklerini dilerseniz bir havuzda toplayabilirsiniz.Bu özellik size müşterilerinizin bilgilerini saklamanız ve gerekli oldu durumlarda kampanya indirim vs durumlarda lazım olacaktır )
  • Bilgi istiyorum Mesajları bölümü-Silme-Arşive Taşıma
  • Bilgi İstiyorum Mesajları ARŞİV sistemi * (Site üzerinden bilgi edinme formundan gelen mesajları dilerseniz silebilir dilerseniz bir havuzda toplayabilirsiniz. Bu özellik size müşterilerinizin bilgilerini saklamanız ve gerekli oldu durumlarda kampanya indirim vs durumlarda lazım olacaktır)
  • Site Ayarları Bölümü-Şirket bilgilerini düzenleme
  • Meta Description , Meta Keywords, title düzenleme
  • Ürün Birim Fiyatı Düzenleme * (Satacağınız ürünün birim fiyatını düzenleme kaç Tl yaparsanız siparişler bu birim fiyatı üzerinden hesaplanır)
  • Kargo durumu düzenleme (Ücretli-Ücretsiz) *(Sitenizdeki tüm siparişlerin kargolarının dönemsel ve sürekli olarak ücretli veya ücretsiz olmasını sağlayabilirsiniz)
  • Kargo ücreti düzenleme (Anlaşmalarınız veya kampanyalarınız doğrultusunda kargo ücretini sabitlemenizi sağlar)
  • Kargo Tavan limiti * (Bu özellik size tavan sipariş tutarı belirtmenizi sağlar Örneğin; 55 Tl yaparsanız eğer, siparişi 55 Tl yi aşan her siparişin Kargosu ücretsiz olacaktır)
  • Stok Kontrol Yönetimi-Aktif-Pasif yapma-miktar ekleme * (Bu modül sayesinde dilerseniz kendi ürün miktar muhasebenizi yapabilirsiniz)
  • Facebook ve twitter sayfa linklerinizi ekleme
  • Hakkımızda bölümü düzenleme
  • Yardım Konuları SSS Düzenleme-ekleme-Silme * (Müşterilerinizin ürününüz hakkında muhtemel olarak soracağı soruları, sizin önceden kendinize sorup cevaplamanızı sağlayan ve size büyük zaman kazancı sağlayacak bir özelliktir)
  • Ürün Kullanımı hakkında yazı düzenleme bölümü
  • Hesap numaraları bölümü Ekleme-silme-düzenleme
  • Ödeme Seçenekleri bölümü Ekleme-silme-düzenleme * (Bu özellik direk sipariş formuna bağlıdır. İstediğiniz kadar ödeme seçeneği ekleyebilirsiniz. Her ödeme seçeneğinin Kendine Özgü müşteri bilgi yazısı mevcuttur.)
  • Satış Raporu Bölümü (Siparişlerinizin satış durumunu bugün-dün-bu ay-geçen ay-tüm zamanlar gibi 5 zaman periyodunda görebilmenizi sağlar)
  • Kampanya Yönetim Modulü ekleme-silme-düzenleme * (Anasayfada bulunan kampanyalarınızı oluşturmanızı sağlar.Her kampanyanın kendine özgü resimi,fiyatı,miktarı,yazısı bulunmaktadır)
  • Galeri Yönetimi-ekleme-silme * (Ürününüz ile ilgili resimleri ekleyerek galeri oluşturmanızı sağlar)
  • Sipariş Numarası sorgulama Formu * (Herhangi bir sorunda veya düzenlemede sadece sipariş numarası ile binlerce kayıt arasından ilgili olan siparişini bulmanızı sağlar)
  • Sipariş durum bölümü-Ödeme bekleyen-Kargo bekleyen-Tamamlanmış * (Siparişler 3 aşamada işlem görürler yeni gelen her sipariş ödeme bekleyen kategorisi altındadır sırası ile siparişi kargo aşamasına ve tamamlanma aşamasına getirebilirsiniz. Bu özelliğin en önemli özelliği ve faydası anasayfada bulunan sipariş takip servisi içindir. Sipariş veren kişilerin siparişlerinin durumlarını anında görebilmelerini sağlamaktadır)
  • Yönetici Kullanıcı adı değiştirme-Şifre değiştirme Bölümü

Scripti Daha iyi anlamak isteyenler tanıtım videosunu izleyebilirler
http://www.dailymotion.com/video/xst...-tanytymy_tech

Site Demo :Site Linki
Panel Demo :Panel Linki