SyhByz, benimde seninle bir sorunum yok ben seni mağdur etmek istemem ama katre neden beni mağdur ediyor?

yaramazkedicik, o zaman baştan girmeyeceksin artırıma ona göre bütçeni belirleyeceksin ve hareket edeceksin ha maddi bir sıkıntın olmuştur ki 3-5 saattlik bir periyotta gelişiyor her şey çıkar bunu düzgünce dile getirirsin ama yok iZmir'e Dogan teklif verdirip geri çektirmiştir, alan adı sahibi fiyatı artıyor gibi aslı astarı olmayan sebeplerle teklif çekersen ben orada dur derim.

Açık ve net söylüyorum benim iZmir ile hiç bir alakam yoktur ve hiç bir şekilde artırımına etkim yoktur. iZmir'e de özel mesaj attım gelince yorum yazar.

Bu durumda 105 TL katre ile devam etsin, katre'nin de içi böylece rahatlamış olsun.

Aksi halde bende bu konuda inadımı sürdüreceğim sonu benim banlanmam bile olsa.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24:13 -->-> Daha önceki mesaj 17:21:59 --

SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hemen al ile forum dışına satılmıştır mesajı gelmeden son kez soruyorum ilan sahibine 55 liradan devam ettiriyor musunuz ettirmiyor musunuz ?
Al bi de buradan yak, ne demek bu? Siz kimsiniz de bana bu ithamda bulunuyorsunuz?

Başkalarının satı politikaları ile benim ticari ve insani ahlakımı karşılaştırırken bir kez daha düşünün.

Özelden teklif soranlar oldu bende aklımda bir fiyat yok dedim çünkü orta da bir artırma var.