Alma niyetiyle girdiğim bu açık artırmada kabul edersenizki gelişmeler pek olumlu olmadı, teklifi verip hemen ardından edit diyip silmek sonrasında yok şöyle ,yok böyle deyip ona buna suç atmak pek etik değil bence,
bakılırsa görülürki ilk açık artırma başladığından beri teklif vermişim ve alma niyetiyle devam ettim ancak son gelişmelerden ötürü çekildim.
Bunun benim banlanmam yeri bu şekil şaibeli satış gerçekleştirmek isteyen sizler için düşünülmeli bence..
Saygılarımla..
Siz nasıl kendi tekliflerinizi silip, geri çekilebiliyorsanız başkasının da bu hakka sahip olabileceğini düşünebilirsiniz. Ve insanları iftiralarınızla ya da imalarınızla suçlayamazsınız. Forum kurallarına göre bunu ispat etmeniz gerekir, ispat edemiyorsanız da cezası
ban diye biliyorum.
Neye istinaden insanları bu şekilde yersizce suçluyorsunuz? Elininizde deliliniz var mı yoksa müneccim misiniz? Adamın bütçesini aşmıştır ya da son anda o paraya değmeyeceğini düşünmüş ve çekilmiştir size ne?
İyi güzel de adam ben çekiliyorum demiyor altını çizerim "bütün tekliflerimi geri çekiyorum" diyor. Oyun mu oynuyoruz?
Çekebilir ha 1 teklifini çekmiş, ha hepsini. Çok farkeder mi? Alıcı olmadıktan sonra adam niye ortada teklif bıraksın ve alıcı konumuna düşsün? Belki SyhByz'da teklifini çekecekti ve o kişi istemediği halde alıcı olacaktı. Niye bu şekilde değerlendirmiyorsunuz?