yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kurallara göre ihale sürerken, ihaleden çekilebilirler. Ki bu da son derece normal bir durumdur. Devlet ihalelerinde bile bu hakka sahip iken insanlar, sizin sonuna kadar gidecek diye bir diretmede bulunmanız saçmalık.
İyi güzel de adam ben çekiliyorum demiyor altını çizerim "bütün tekliflerimi geri çekiyorum" diyor. Oyun mu oynuyoruz?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:05:33 -->-> Daha önceki mesaj 17:03:35 --

katre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alma niyetiyle girdiğim bu açık artırmada kabul edersenizki gelişmeler pek olumlu olmadı, teklifi verip hemen ardından edit diyip silmek sonrasında yok şöyle ,yok böyle deyip ona buna suç atmak pek etik değil bence,
bakılırsa görülürki ilk açık artırma başladığından beri teklif vermişim ve alma niyetiyle devam ettim ancak son gelişmelerden ötürü çekildim.
Bunun benim banlanmam yeri bu şekil şaibeli satış gerçekleştirmek isteyen sizler için düşünülmeli bence..

Saygılarımla..
Bakın hala şahsıma saldırı var, o zaman yöneticiler araştırsın arkadaşım benim izmir'le en ufak bir alakam varsa ben alan adını shybyz'e vereceğim ve üzerine 100 TL vereceğim.

Beni sahtekar gibi göstermekten vazgeçin katre!