Evet arkadaşlar sizlere şöyle bir teklifim var.

www.isminiunuttum.com daki cevapsız sorulara cevap verin DOĞRU cevaplarınız karşılığında 25 kuruş kazanın.

Sistem nasıl işliyor ?

Üye olduğunuz ismi bana buradan bildiriyorsunuz. Daha sonra ister araştırarak ister bildiğiniz soruları cevaplıyorsunuz.

Soruyu soran kullanıcının soruyu doğru olarak işaretlemesi halinde yada belli bir süreç içerisinde soruyu soran cevaplamazsa (3-4 gün ieçrisinde) benim doğru kabul etmem halinde 25 kuruş kazanmış olacaksınız.

Ödemeler 10 tl ve katlarında banka ödemesi yada paypal ( o anki duruma göre değişir paypal için söz veremiyorum ) olarak ödenemecektir.

İllaha hiç cevaplanmamış sorular değil cevaplanmış fakat cevapları bulunamamış sorularda bunlara dahildir.

Sadece cevap değil kullanıcıya detaylarıda sorabilirsiniz bilgi almak amacı ile..

ödemesini alan arkadaşla görüşeceğim, sayfadaki soru cevap sayısına göre işe devam edip etmeyeceğimizi o zaman konuşacağız.

BU KAMPANYA SADECE 21.08.2012 ÖNCESİNDE SORULMUŞ SORULAR İÇİN GEÇERLİDİR.

SORU İÇERİSİNDEKİ CEVAPLARA BAKTIĞINIZDA YILDIZLA İŞARETLENMİŞ EN İYİ CEVAP GÖSTERGESİ OLAN CEVAPLAR DOĞRU CEVAPLARDIR. BU SORULARI CEVAPLAMAYA UĞRAŞMAYIN ÇÜNKÜ SONUÇLANMIŞ SORULARDIR.

Neden böyle bir şey yapıyorum ? Gördüğünüz gibi sitede cevaplama alt yapısı arama olduğu kadar film müzik kültürünede dayanmaktadır. Sitenin devamiyeti ve kalitesi için yapıyorum.

Film sorularında : bulunan filmin ismi, altınada imdb linki

Müzik sorularında bulunan müziğin ismi, altınada youtube linki koyulması tercihimizdir.