UyanikBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar; furkan hocam sayenizde css den anlamaya başladık öncelikle teşekkür etmek istiyorum, ve takıldığım noktadan sizden yardım almak istiyorum.
bu alan adı alt kısımında checkbox ile seçmesini sağlamak istiyorum. yapıyorum aslında ama checkbox önde oluyor sonra .com yazısı gelıyor yani mese #com
bu şekil gibi. bunu nasıl halledebilirim acaba ..Şimdiden teşekkürler.

Birde bu sayfaların alt sayfalarını nasıl oluşturabiliriz bunlarıda aydınlatırsanız sevinirim....

RESİM İÇİN TIKLAYINIZ LÜTFEN
Alt sayfaları oluşturma olayını bana attığınız özel mesajtan cevaplamıştım.Anasayfadan hiç bir farklı yok içeriği ayrı bir .html dosyasında hazırlayıp dosyaların olduğu ana klasöre atıp, index.html de ./altsayfa.html şeklinde link verirseniz sorunsuz bir şekilde açar.

checkbox olayınıda,

<input type="radio" value="yazi" >yazi</input>

şeklinde ekleyebilirsiniz.

mechulsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine sağlık güzel anlatım olmus.
nsk1984 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler kardeş ellerine sağlık
Gurul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ALLAH razı olsun. Mesajım bulunsun videolar için geri dönüş yapacağım.
Yorumlarınız için Teşekkürler.
Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. bölüm yok mu?
3. bölüm konuda ekli.

http://www.youtube.com/watch?v=Yoo1afOyAoY

Buradan izleyebilirsiniz, kaynak dosyaları yok çünkü onlara gerek yok, tamamen bilgi verme amaçlı çektiğim bir video oldu.
supervitrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ellerine sağlık. gerçekten çok güzel olmuş.
SoulStone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mrb hocam, eline emeğine sağlık en kısa zamanda indirip bakıcam, şuan için işlerimden dolayı izlemeye, çalışmaya fırsatım yok.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
cosbilisimtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ellerine kollarına ağzına sağlık bende başkalarından beklemektense ne zamandır kendim yapmak istiyordum vesile oldun sayende inşallah yavaş yavaş öğrenicem.Devamını lütfen getir emeğine binbirkere saygı gösteriyorum çok teşekkürler
Yorumunuz için teşekkür ederim, devamını getirmeye çalışacağım.