Allah devletimize ve milletimize güç ve birliktelik versin.
nerden biliyorsun mhp olduğunu? bende o işareti kullanıyorum bilgisayarımda her yer onla dolu ama mhpli değilim?
senin mhp işareti dediğin şey mhp işareti değil sizin siyasi veya milli değerler için geçerli olan bilginiz ve anlayışınız medyanızın size öğrettiği kadardır. o işaret gagavuz selamıdır. sonraları gagavuzyadan urumçiye kadar her türk birbirini o işaretle tanır olmuş bütün bir türklüğün simgesi olmuştur. gagavuzyada tataristanda başkurtyada tuvada türkler slavlara karşı iranda yaşayan 35-45 milyon civarındaki türkte farslara karşı o simgeyi kullanır. gagavuzların ve başkurtların bağrağının simgesidir.
bu kadar insan bu sembolü kullanıyorda neden mhp baraja oynuyor seçimlerde?
mhpde milliyetçi bi parti olduğu için bunu kullanmış ama sizin gibi kendi milletinden haberi olmayan insanlarda ona mâl etmiş.
Hocam Türkiye'de kaç kişi söylediğiniz bilgilere dayanarak kullanıyor ki o işareti. Ben MHP li değilim , ancak şuana kadar bu işareti yapanlardan hiç bu tarz açıklama yapan birini görmedim genelde hangi siyasi partide olduklarını belirtmek amacıyla o işareti kullanıyorlar. Belki çok az bir kısım söylediğiniz anlamda kullanıyodur.