Yanıt verebileceklerimi yanıtladım:
WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  1. Pending Delete veya Pre Release domainlerde Türkçe domainleri Ayıklamak için hangi Alogoritmayı Kullanıyorsunuz?
    PHP, JS ile örnek verebilirmisiniz, namecatch'deki gibi Türkçe olanların ayrımları gibi düşünün.

    İmla kılavuzu ve karaliste kullanıyorum. Detayları ise programcı bir arkadaş hallediyor sağ olsun...Sizin yaratıcılığınıza bağlı.
  2. Satın alınmış,yazılmış veya yazdırılmış Özel Programlarınızın ekran görüntülerini koyabilirmisiniz?

    Maalesef hayır...
  3. Bu zaman'a kadar Hangi Katagorilerde kaç domain satınız?
    örnek, haber 5, oyun 2, saglik 4 gibi

    Tam sayıları hatırlamıyorum tahmini rakamları vereyim: Yaklaşık 100 -150 tane 3 - 4 karakter, ortalama 50' şer tane oyun, haber, video, dizi gibi domainler, 200 kadar sektörel (sağlık, nakliyat, inşaat, ürün satış gibi), 100 civarı yaşlı domain(5 yaş üstü) var.
  4. Bu zaman'a kadar en çok hangi domain satış paltformunda Domain Sattınız?
    Tek platformda satışa çıkardıklarınız hariç

    Tabi ki r10
  5. En çok hangi katagoride Domain almaya veya yakalamaya çalışıyorsunuz?
    örnek haber domainlerini daha sık kontrol ediyorum gibi

    Özellikle yaşlı domainler olmasına dikkat ediyorum. Onun dışında sektör farkı yok, sadece geçici sektörlerden ve bir süredir dizi, video ve xyz domainlerinden uzak duruyorum. Domainci arkadaşların portföylerini xyz' den uzak tutmalarını tavsiye ediyorum.


Yukarıda yazdığım sorulara yanıt verenlere şimdiden gönülden teşekkürler.

Ayriyetten bu konu sadece giriş seviyesi bir konu olarak kalmasın. Yukarıda yazdıklarımı cevaplaran arkadaşlar sahesinde seviye farkını kaldıracak bir konu olabilir diye düşüyorum.