WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten herhangi bir ücreti yok hasta ailesi karşılıyor. Gönderilen örneği tüm hastalar için kontrol ediyorlar çok yazık derken?

Tabi ki tüm hastalar için kontrol edecekler, eğer Taylan'a uymazsa ilik, sizin iliğinizin uyduğu başka bir hasta için size ulaşıyorlar. Verip vermemek size kalmış tabii ki. Yazdığım yorumu iyi okuyun ve aslında size çok yazık olduğunu farkedin bence.

Sevgiler, saygılar.

Merhaba, öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim.

Tüp satın alacağım diye birşey yok. Kemik iliği doku uyumu tüplerini bildiğimiz CRP tüpünde (mor tüp veya kırmızı tüp) kan dolumu yapıyorlar. Herhangi bir ücret ödemeden Canan hanım'ı arayıp detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca test yaptıracak kişiler ücret ödemeyecektir yazıyor. İlik nakli içinde aynısı. Şahsen problem kargo ücretiyse, kargoladıktan sonra kargo takip numarasıyla beraber IBAN numaranızı gönderin, kargo ücretinizi vereyim.

Araştırmadan yaptığınız yorumlarla yardımcı olacak kişilerin de önünü kapattığınızı belirtmek isterim. Aynısı Allah düşmanıma vermesin sizin çoluğunuzun çocuğunuzun başında da olabilirdi. Çok merak etmeyin, 2050 yılında insanların %73 ' ü kanser olacak. O zaman görüşeceğim ben siz ve sizin gibilerle.

Sert çıkmış olabilirim fakat kusura bakmayın, durum bundan ibarettir.
Hayırlı bayramlar diliyorum. Sevgiler saygılar.
çok yazık derken arkadaşın yazmış olduğu para hususundan dolayı örnek veremeyecek kişilerin sayısını düşünmüştüm. cins cins konuşma. 2050 de kanser sayısı bu kadar artacaksa hiç uğraşmayalım ölelim gidelim o zaman. Bayramda sonra bende göndereceğim umarım bir katkım olur.