Avukat olmanız ile kişinin bıraktığı mesajın ne ilgisi var ?
------
Benim asıl siteyi kasarkenki kullandığım metod şu:
blogsiteler en aşşağı 6 aylık yaşında olmalı ve devamlı olarak beslenmiş olmalı. 6 ay boyunca hiç bir tarafından link çıkışı olmaması daha iyi olacak (ben böyle düşünüyorum) bu bloglar güncel olarak beslerken 1 defalığına bloga paravanın tanıtım makalesini koymaktayım bu tanıtım makalesine g+ çalışması yapmaktayım ve 75 ping sitesinde o linki pingletmekteyim (bloga yayımladıgımız makale yazısının bulunduğu sayfa linkini) bu blog sayfasına bookmark işlemi yapmaktayım ve ilk önce en alttaki blogları kasmaktayım. bu blogları kasarken bi yandanda tanıtıma izin veren forum sitelerinde gene tanıtım makalesini yayımlayıp aynı işlemleri uygulamaktayım. 2 tarafta rahatça beslenir ve etkisini gösterirken paravan blogu halen beslemeye devam etmekteyim ve paravandaki yeni eklenen makalelere düzenli bookmark + gplus işlemi yapmaktayım. ilk yaptıgımız işlemde bloglar ve forum tanıtım konularımız yavaş yavaş etkisini paravanlara yansıtırken paravan bloga youtube'dan 100 video backlink gibi google'da çok aratılabilecek bir video backlink çalısması yapmaktayım. ve paravanlardaki alt makalelere bookmark işlemi yapmaktayım. youtube'da ne kadar çok izlenme sayısı varsa backlink'in o kadar değeri artar bu sözden yola çıkarak youtube videolarını forumlarda ve sosyal medyada paylaşmaktayımki youtube kanalımızda pr vs. alsın. bu işlem biterken alt bloglara küçüklerinden 150 temiz edu wiki vs. uygulamaktayım ve bunları pingletip atıyorum 100 g+ lamaktayım. en son olarak anasitenin kasılması için alt bloglara paravanlara 1'er tanıtım makalesi ve footer vs. 'den keywords'a bir link vermekteyim. ve bol bol dizin kaydı yapmaktayım. etkisini ciddi olarak gördüm eğerki sonuna kadar okursanız anlarsınız. pr0 olan sitemi 7 ayda pr4 yaptım ve istediğim kelimede sıralamaya girdim. paravanlarda pr3-2 alt bloglar ise pr2-1 vs.
teşekkürler lütfen bu gibi faydalı bilgiler verirsek herkes için daha yararlı olur.