BLack_Hurricane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğim konu benim kafamdan uydurduğum bir şey değil. Yıllardır bu forumda okuduğum ve gördüğüm, duyduğum bir tez. Acaba yanlış mı hatırladım diye tazelemek istediğim düşüncemi, baktım arama yaptım forumda ve aynı öngörüde bulunulan mesajları yeniden gördüm.

Ben kullanıcı olarak güvenmediğim, faydalı görmediğim, ziyaret etmek istemediğim bir sayfanın önüme tekrar tekrar sunulmasını istemezdim. Bana fayda sağlamayan bir içeriği Google neden temcit pilavı gibi tekrar tekrar önüme sunsun. Bu kadar aptal mı bu?

Bu benim düşüncem. Seo uzmanı değilim. Sıradan bir ziyaretçiyim. Sitelerim falan da yok.
tez..tez..tez..
Türkçe Kaynaklar

Malesef r10 ( malesef diyorum çünkü r10, üye karakteristiği gerçekten çok ilginç bir forum, bildiğini sanan pek çok cahile ev sahipliği yapar, onların peşine takılırsanız vay halinize, bunun yanında optimizasyon bilgilerini aylık 10.000$’lara çıkartmış sessiz sedasız işini yapan uzmanlar da burada takılırlar. Burada takılmalarının tek sebebi seo işlerini burada çok ucuza yaptırabilmeleridir. R10′da bilmeniz gereken kimi takip edeceğinizi bilmek ) R10′un Optimizasyon bölümüne girdiğinizde hergün pek çok İpucu başlığının açıldığını göreceksiniz. Çoğundan uzak durmanız gerek. Başlığa gelen “çok yaşa ağam çok yaşa paşam” yorumları sizi kandırmasın.
Seoros
seoteknikleri ( artık sadece seo seminerleriyle ilgili yazı yazılıyor olsa da sanırım bazılarınız buna ilgi duyabilir )
R10′da takip etmenizin faydanıza olacak kişiler :

R10dan alıntı : link