Domain sektöründe olumlu olumsuz gelişmeleri (gerçi olumsuzları göz ardı etmeye çalışıyorum genelde olumluları yansıtmaya çalışıyorum.) göz önüne dökmeye çalıştığımda yapılan eleştiri şu yönde oluyor.. "Neden belli başlı kişilerin yaptıkları yansıtılıyor.. Neden belli bir kesime hitap ediliyor."
El insaf, siz bişeyler yaptınız da paylaşmadıysak gelin deyin ki bakın biz bunu bunu yaptık paylaşmıyorsunuz. Gözümüzden kaçmıştır görmemişizdir belki de.. Biz görmemiş isek gelin siz paylaşın biz de görelim.. Biz de faydalanalım..
Ama yok bu Bordo Klavyeli arkadaşlar sadece klavyeden aldıkları güç ile yapıcı da değil direkt yıkıcı eleştrilerle yapılanları ne kadar kötülersek o kadar popüler oluruz mantığıyla ön plana çıkmaya çalışıyor.
Gelin, siz en iyisini yapın biz de diyelim.. A projesi B projesinden daha iyi olmuş. Yok sadece bunun şu hatası var.. Bunun şu eksik... "Titanik diye bir film yapmışlar... Eee.. Kaç milyon dolarlık bütçe abii... Eee... Eeesi sağlam bir gemi bulamamışlar sonunda gemi batıyor.." Bu ne mantıktır yaa...
"Neden bu arkadaşlar ön planda..?"
Ben size sorayım "Neden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş diğer takımlardan ön planda..?"... Galatasaray yenildiğinde neden Kasımpaşa kazandı haberleri Galatasaray kaybetti haberlerinden çok çok daha az... Bir düşünün, elinizi vicdanınıza koyun (klavyenize değil) sonra konuşun...
Bu tepkimi bana gelen bir Ö.M. ile yapıyorum. Üzerine alınan alınabilir. Eleştrilere her zaman açığız derler.. Hayır efendim ben açık değilim.. Yapıcı eleştirilerin başımın üstünde yeri var. Bordo Klavyelileri başka operasyonlara davet ediyorum.