Evet kısa ama anlaşılır isimler kullanmak her zaman daha iyidir. Ama anlaşılır olması bence daha önemlidir.
Onun dışında bunun tasarımın, hızlı index alması ile alakası ne tam olarak ? Tasarım index almaz zaten, tasarım imajlardan oluşan bir topluluk tam olarak. İndex alan tarayıcı tarafında yorumlanan sayfalar.Böyle birşey olduğunu sanmıyorum veya bilmiyorum. Açıklarmısınız ?
pardon kusura bakma yanlış yazmışım
tasarım hızlı index alır yazmışım onun yerine şunu yazmam lazımdı ; Kaynak kodları ne kadar kısa, öz ve az olursa herhangi bir arama motorunun botu web sitesine geldiğinde siteyi karmaşa olmadan hızlı bir şekilde belleğine alır ve bir okadarda +1 değer ile web sitenin site dışı seosunuda göz önünde bulundurarak hızlı index alma olanağını artırır bunu demek istiyicektim de kısa ve öz olsun diye tasarım masarım index alır yazdım
Bunun seocularda bilir zaten.
İçerik / Kod Oranı meselesi aslında bu konu açıklık getirmek için baya uzun bir makale yazmak lazım içerik kod oranını dengelemek ve içerik oranını yüksek tutmanın
google da site içi optimizasyon yönünde çok büyük yeri vardır.
artislik yapmaya çalışmıyorum modum sakın yanlış anlama bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum sadece. (bana gıcık kapma diye söyledim bunu

)