Mrb, script yazımına uzun süredir ara vermiştim. Kısmet bugüneymiş, sistem sürekli link alış satışı yapan kullanıcılar için bulunmaz bir nimet durumunda. Sistem php olarak web tabanlı hazırlandı, sistemi vereceğiniz bir domain üzerine lisanslıyorum. Sistemin avantajları, ister php ister asp olsun sitelerinizin altına ekleyeceğiniz bir kodla bütün sitelerinizin link trafiğini bir panelden yönetebileceksiniz. Link süresi bitmekte olan kullanıcıları panelden kontrol edebileceksiniz, aynı zamanda kullanıcılara ait bilgiler de sisteme kayıtlı olacaktır. Link alanlar içinse bir masaüstü uygulama yardımıyla uyarı sistemi ayarlamaya çalışıyorum. Link satan kullanıcılar için herşey düşünüldü, örneğin yüksek hitli bir siteniz varsa cache sistemi sayesinde çok fazla trafik harcatmayacaktır. Yani günde dört veya beş defa sizin belirlediğiniz saatlerde cachelemeyi yapacaktır. Tabi yeni eklediğiniz linklerden sonra veriler otomatik yenileniyor. Panel çok kurcalanığı için demo bilgileri pm olarak veriyorum, artı sistem hakkında her türlü öneriye açığım geliştirme konusunda yeni sürümler sürekli kullanıcılara aktarılacaktır. Domain lisans ücreti 40 TL'dir. İstediğiniz zaman lisanslanan domaini değiştirebilirsiniz, herkese iyi forumlar.