SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar lisansınız vardı da neden buycpanel.com dan alıyordunuz anlamıyorum.

Merhaba

Biz bu konuda sizin sordugunuz soruya cevap vermistik ama slilinmis, o nedenle sorunuza gene cevap verelim.

1- Biz Partner olarak anlasma yaptik, bizim icin zamaninda tek internal linans gerekiyordu. zamanla internallar cogaldi tek avrupada lisansvermistik.

2- External satis icin Disbrutorolmaniz gerekiyo. bizde Cpanel inc le bu konuyu konustuk. ama istedikleri fiyat ve verdikleri lisans ücretleri ile hic bir sekilde hizmet verilmez.
a- Aylik ister lisansin yada olmasin 10000 USD Manage2 panel kullanim ücreti istiyo, yani her ay tikir tikir ödüyorsunuz. Bu biraz riskli bir durum, nedeni de bazi aylar müsteri unutsa suspend etseniz . bunu cpanel inc e cepten vermek zorundasiniz. yani 10000 usd kesin gidiyo
b- Cpanel INC in disbrutor olarak bize verecegi fiyat bizim diger disbrutorlerle anlasmadan elde ettigimiz Fiyattan yüksek o sekilde ne kar ne nede hizmet verile bilir.

Bu nedenle Bize disbrutorlük yaramiyo ne fiyat ne de verilen hizmet kurtarmiyo. ayrica Cpanel INC Disbrutorler arasinda da ayirim yapiyor USD daki bir disbrutor ün aldigi lisans fiyati digerlerine göre cok cok altinda.

butur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de kibarca 15-20 satırlı bu soruları içeren bir mesaj attım ama yönetici arkadaşlar konu dışı mesaj görerek sildi.

O zaman silinmese yanıt almış olurdu herkes.
Sizin yazinizin silinmesine gelelim, yazdiklariniz bir soru degildi hakaret ve müsetri olmadiginiz halde yiprandirici yazdiginiz yazilardan dolayi idi,. sizde sorsaydiniz sayfe net in sordugu gibi cevabinizi alirdiniz, ki biz saten silinmeden cevap vermistik iki yazida silinmis.

Baska sorusu olan varsa yazsin, vakit buldukca aciklama yapariz.

Tesekürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:22:13 -->-> Daha önceki mesaj 17:12:39 --

elsezbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ip güncellemesi yapmak istedim sistemden birtürlü gerçekleşmedi ticket attık onada cevap yok acil geri dönüş yapabilirmisiniz acaba ?
Merhaba
PM le müsteri email adresinizi gönderebilirmisiniz bakalim

Tesekürler