Öncelikle hangi bölüme başlık açtığınıza bakmanızı öneririm. 2008 kayıtlısınız ama daha forumun neresinde konu açacağınızı bilmiyorsunuz. Lütfen biraz daha dikkat. Herkes keyfinin istediği yere başlık açıp orta dökülüyor.

"Domain arıyorum" bölümü kişilerin ihtiyaçlarını karşılayacak domain'i başkalarından satın almak amacı ile kullandıkları bir yerdir.

Siz ya Domain Genel bölümüne ya da Domain App bölümüne aldığınız domain'ler hakkında fikir almak için başlık açabilirsiniz.

Ve sizin başlık açışınızdan anlaşıldığı üzere sizin bu yönde bilgi ihtiyacınızı Seo ya da Adsense bölümü karşılayacağı için Domain bölümüne böyle bir konu açmanız tümden anlamsız oluyor.

Domain bölümünde sizin domain'lerinizin seo'sal değerlendirilmeleri yapılmaz.

Ayrıca almadığınız bir domain'e dair app istemeniz de son derece anlamsız. Sizden görüp birileri de aldığı zaman küfür, beddua okuma gibi yakışıksız ifadeler kuruluyor. Eğer paranız o kadar değerli ise ve bir domain alırken ince eleyip, sık dokumak zorunda iseniz o vakit bir domain'e dair piyasa değerlendirilmesi nasıl yapılır, bir domain'in seo açısından durumu nasıldır vb. durumları birilerinden öğrenin, ondan sonra gidip domain'e yatırım yapın.

Sürekli birilerinin onayına ihtiyaç duymaktansa işi öğrenip kendi onayınızı kendiniz verin.