Arkadaşlar biliyorsanız lütfen cevabınızı eksik etmeyin kafayı yemek üzereyim. Wordpress blogumda sorunlarım var, biliyorsanız cevaplarınızı bekliyorum.
Site adı:
www.islakkek.org
Sorun 1)
Temamdan görünüm olarak memnunum ancak, w3 hatası olarak 50+ hata alıyorum , ayrıca 3-4 gündür 3-4 tane özgün yazı ekledim, pingledim, imledim, hiç bir şekilde kural ihlali yapmadım ancak index almadı yazılar ancak şöyle linkler index aldı:
" site:
www.islakkek.org/kolay-islak-kek-tarifi.html "
google'da aratırsanız yazının indexi olmadığına rağmen, yazıurl.html/feed diye saçma sapan bir index almış bunu nasıl engelleyebilirim?
Sorun 2)
wp-content gibi kısımlar index almış ben de bunları robot.txt de engelledim.
www.islakkek.org/robot.txt adresinde kendileri, ancak buna rağmen hala bu saçma indexler silinmedi, bunu nasıl sağlayabilirim?
Sorun 3)
Etiket sayfalarında hangi tema olursa olsun, sitenin title'ındaki türkçe karakterler küçük yazıyor (örneğin çeşit çeşit ıslak kek olarak eklediğim tag sayfasının title'ı: çeşit çeşit ıslak Kek, k harfi büyük dikkat yani tag cesit cesit islak kek olsaydı sayfa title'ı Cesit Cesit İslak Kek olacaktı)
Sorun 4)
Ana sayfadaki yazı sayfası linklerininin fare ile üstlerine gelip beklediğimde alt etiketlerinin başında Permalink yazıyor, bu seo açısından zararlı mıdır? Örn: Islak Kek Sosu yazısı için ; Permalink Islak Kek Sosu
Sorun 5)
Kaç gündür deli gibi uğraşıyorum, 40+ imleme sitesinde siteyi imledim, kaç siteden belki çalışmıyorsa diye ,yazıları yazdıktan hemen sonra, pingledim; yazılar da özgün; sorun ne olabilir ki?
"ıslak kek" sıralamasında ilk 500de bile değilim ve index almıyor nedense.
Bu sorun için sizden fikir ve türkçe tema önerisi istiyorum.
Arkadaşlar alakasız bir domaine konulan bir yazı ile bile 120 sıradan index aldı bir site bu kelimede. Kek bir keyword

Nerede hata yaptığım konusunda yardımcı olursanız hem ben çok sevinirim hem de bu sorulara cevap arayan diğer arkadaşlar sevinir.
Şimdiden cevap veren vermeyen herkese teşekkürler