zohbetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba Başlıktan Anlaşılacağı Gibi Veteriner Hasta Takip Scripti Yazdırmak istiyorum.Script Php dilinde olması tercihimdir.Öncelikle nasıl Bir script olacak bunları bilgi Olarak verdikten sonra Fiyat tekliflerinizi P.M gönderirseniz sevinirim.

Scriptin özellikleri.
Sade bir script olmalı karmaşadan uzak.Tasarım Fazla önemli değil.
Logo, Banner v.s İstemiyorum.
Örnek site olarak
Giriş Kullanıcı adı demo
Şifre demo
Burasını inceleyebilirsiniz.genelde takip scriptleri ve Proğramları Aynı özellikleri içermektedir.
Script için Yönetici girişi ve Kullanıcı girişleri Olmalı kısacası yetki Kısaltma ve daraltma Bulunmalı.maksat giren kullanıcıların hekimin Yazdığı reçeteyi değiştirememeli,Farklı hayvanları görmemeli sadece kendi Hayvanına ait bilgileri görmelidir.hayvan ekleme Çıkarma olmamalı Kısacası sadece O hayvana ait girilen verileri görmelidir.
script geliştirilebilir Olmalıdır.Aksi Halde arkadaş Hazırlamış Bu scripti alırım neden yazdırayım diye düşünürüm.Bu scriptin içerisinde petklinik Bölümüde Olmalıdır.Yazılacak Olan Script için Fiyat verecek arkadaşlar Konu altına Kaç günde teslim edileceği ve demo istenirse eğer Hazırlama süresini bildirmelerini rica ediyorum.Fiyat tekliflerini verecek arkadaşlar P.m gönderirlerse Sevinirim.

İyi çalışmalar diliyorum. Teşekkür ederim
Pm gonderildi.