Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi bayramlar.

Mevcut hosting hizmetimi beğenmediğim adı güzel kendi çirkin hosting firmamdan memnun olmayıp değiştirdim.

Ciddi firmadır büyük firmadır 7/24 desteği vardır diye İsimtescil firmasından hosting aldım.

İsimtescilde de şansım yaver gitmedi. 15 gündür çeşit çeşit rezaletler yaşıyorum. Cpaneli düzgüb çalışmaz, server down olur, server internal server hatası verir. Tam 15 gündür böyle. 7/24 destekleri var ama 5 dk sürecek bir hataya çözüm bulmaları en az 5 saat sürüyor. Üstelik server down olduğunda kendi siteleri bile çalışmıyor.

Şimdi bunları da değiştirme kararı aldım ve google da ciddi hosting firmalarını araştırdım. Bulduğum firmalarda pek iç açıcı değil.

Farzı misal teklan dc'yi buldum ama, adamlar datacenter olmasına rağmen kendi siteleri bile çalışmıyor. http://www.teklan.com.tr/iletisim/ girin bakın, tırışka olduğunu göreceksiniz.

Bunlar bir de sözde büyük firma olacak...

Şimdi sizlerden ricam şu ;

Aylık 100 gb civari trafiği bulunan haber sitemi sorunsuz hosting edebileceğim, cpanel kontrol paneli olan,işinin ehli 7/24 telefon ve ticket desteği veren hosting firmaları (Büyük ve ciddi firma, hukuki muhattaplığı olan) varmıdır.

Varsa, hangileridir yazabilirmisiniz ?

Teşekkürler, iyi bayramlar.