hakki_kara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 2 yıl ingilizce hazırlık okumus biri olarak nekadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama biras tecrube edindik ) arkadaslar Grammar kitaplarından bahsetmısler tabı Grammar de onemlı ama Grammar bılmek ıngılızce bılmek kesınlıkle degıl ha sadece yazılı sınavlar ıcın ıngılızce ogrenecem dıyosan o ayrı ozaman sadece Grammar calıs ) benim tavsiyem yasını ve olanaklarını bilmiyorum ama en iyi ingilizce ve asıl ingilizce dile maruz kalınarak öğrenilir onun içinde yurt dısana cıkman gerek yurt dısındada gezmıceksin dil okuluna gideceksin mesela ingilterede 4 ay bi dil okuluna gitsen piyasada ben ingilizce biliyorum diye dolasan adamların coguyla ıngılızce dalga gecersın ve bunlar dalga gectigini anlamaz ) piyasada bir suru ingilizce kursu var ama bence bi işe yaradıkları yok sınavlardan ingilizceden gecmen dısında 3 tane piyasada iyi denilen ingilizce kursuna gitmiş biri olarak diyorum oaralara harcıyacagın paranın ustunede koyup bence yurt dısına git. eğer hedef gerçekten ingilizce ise yurt dısı sart bence ( ne cok yazdım yaw yaram buyuk anlasılan )
İngiltere de çok uçuk fiyatlar mı ? Önerebileceğiniz bir okul var mı ?