Film sitelerine özgün yazı bulmak pek kolay değil yapan arkadaşlar da genelde özgün olarak yazdıkları bir yazıyı, içinden 1-2 cümle değiştirerek veya ekleyerek tekrar veriyorlar. Aklıma değişik bir fikir geldi.

İzlediğiniz bir filmi min. 50 kelime ile anlatacaksınız ben de size anında ödeme yapacağım iş bu kadar basit. Ücretlendirme de kelime bazında olacak. Yapmanız gereken öncelikle bana pm yoluyla film ismini/isimlerini yollayacaksınız ben sitede olup olmadığını ve güncel bir film olup olmadığını inceleyip size olumlu/olumsuz onay mesajı yollayacağım daha sonrasında filmin konusunu içeren bir yazı yazıp ücretinizi alacaksınız.

kısacası daha önce izlediğiniz filmler artık size kazanç sağlayacak.

50 kelime --> 0.25 TL

50 kelimeden sonrası hep 0.25 TL olacaktır fazla yazıya gerek yok

isterseniz 1 film için isterseniz 5-10 film için pm yollayabilirsiniz.

ÖDEMELER YALNIZCA İŞBANKASI VE MİSLİ HESABINA YAPILACAKTIR.

İş Alımı : KAPALI
Stok : 20/20

NOT: lütfen ücret hakkında görüşlerinizi falan yazmaya kalkmayın vereceğim para bu ister yaptırırsınız ister yaptırmazsanız sizin görüşlerinize ihtiyacım yok sonuçta araştırma yaparak yazı yazmayacaksınız veya seo uyumlu bir yazı yazmayacaksınız aklınızda kalan bir filmi 2-3 dk. içerisinde yazıp paranızı alacaksınız hepsi bu

ossgur37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane 100kelimelik yollanip ucret alinmistir daha sonra tekrar calisicaz insallah

Byismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk ödememi aldım arkadaşlar, sürekli çalışmak isterim gayet basit bir sistem.