MBD, biliyorum tartışma için yazmadığınızı. Şimdi bu duruma sahip olmadan bazı şeyleri size tarif etmem çok ama çok zor olacak ve belki de imkansız. Düşünün şimdi bir eşcinseli, gayi. Bu kişi eğilim, hastalık vs artık ne derseniz adına, bu kişi dinsiz mi yaşaması lazım? Tabi ki böyle birşey mümkün olamaz. Dinini de yaşar içindeki duyguları da bastırmaya çalışır felan. Öncelikle bu siteden mantığımdan bahsedeyim;
Eşcinsel kişiler forumda gelip sohbet edebilir, konu açar son bilgileri paylaşır felan, şimdi sizin bahsettiğiniz duruma geleyim yani İslam bölümüne, yukarıda da dediğim gibi İslam bir dindir yani kimse bunu seçerken 4x4 beklenmesi gerekmez öyle değil mi? Ona bakarsak dinimiz bir çok şeyi yasaklıyor? Bunların tamamını yerine getiren kaç kişi var? Benim düşüncem bu, mesela lanet edildiğini biliyorum ben fakat elde olmayan durumlar var veya bu hadisi, ayeti bilmeyen kaç tane kişi var eşcinsel. Belki bir nevi yardım olur ha ne dersin? Emin olun kurtulmak isteyenler de var, devam etmek isteyenlerde.
Konuya son mesajım rica ediyorum en az benim kadar sert olmayan bir üslupla yazınız. Yoksa numaranızı özel mesaj olarak yollayın her bir söyleyeceğiniz söze cevaplarımı ileteyim. Şu yazdığınız mesajda ki tüm cümlelerin cevabını verdim bir önceki mesajımda.
Alıntı
Düşünün şimdi bir eşcinseli, gayi. Bu kişi eğilim, hastalık vs artık ne derseniz adına, bu kişi dinsiz mi yaşaması lazım?
Eğer bir erkek kendisini kadın gibi hissediyorsa ne bileyim öyle davranmaya çalışıyorsa falan onun illaha gidip ilişki kurmasına gerek yoktur o zaten sapkınlığa düşmüştür (Allah düşürmesin) Atıyorum başlangıcı olabilir adam acaba diye düşünüyordur belki bu evrede ibadet etmesinde sakınca yoktur ama bu durumu yaşayan işte ilişki kuran ne bileyim kadınsa erkekliğe özenen ya da erkekse kadınlığa özenen bir insan ise iş değişir.
Allah'ın laneti üzerlerine olan bir insan ibadet edebilirmi Tövbe etmeden ? Edebilir diyen sözde çok bilgili Profesörler falan olabilir ki mutlakada vardır, Google'dan bakmaya tenezzül bile etmedim varmı diye ama eminim öyle sapık insanlarda var. Zira televizyona çıkıp Oruç diye birşey yoktur diyen sözde İslam Profesörleri unutmamak gerek. Neyse konuyu dağıtmayayım, Lût kavmi bu yüzden, eşcinsellik yüzünden helâk edilmiştir. Konuya attığım ilk mesajda birkaç tane Hadis paylaşmıştım. Eşcinsel ibadeti kabul edilirmi ? Bunu kimse bilemez bende size bir başkasıda ancak Allah bilebilir. Fakat Allah'ın laneti üzerine olduğu bir insan dediğin zaman ben durur düşünürüm, ama ibadeti kabul olmaz diyemem zira Allah hesabını sorar. Ben kimiki O'nun adına affetmez diyeyim ? Ama bildiğim hadisler vardır Ayetler vardır birşeyler kestirebilirim. İslam tarihinde cennetlik olduğu rivayet edilen hayat kadınları vardır mesela, onlara sözüm yoktur. Her hayat kadını sizce Mübarekmidir? Mübareklik illaha mucize göstermek falan değil, eğer bir insan Cennetlik olabilmişse zaten mübarektir. Herneyse eğer gerçek kaynaklar v.s isterseniz, bana telefon numaranızı iletin size birkaç gün içinde dönüş yapayım. Gerçek kaynaktan kastım bu konu ile ilgili (eşcinsel ibadet edebilirmi) sayfa sayfa numara numara Ayet yahut Hadis ya da Fıkıh kitapları, büyük İmamlar ve fetvaları v.s araştırmamı yapayım, ileteyim
Alıntı
Belki bir nevi yardım olur ha ne dersin? Emin olun kurtulmak isteyenler de var,
Buranın cevabı önceki mesajda. (3. ve 6.Paragraflar)
Alıntı
İslam bir dindir yani kimse bunu seçerken 4x4 beklenmesi gerekmez öyle değil mi? Ona bakarsak dinimiz bir çok şeyi yasaklıyor? Bunların tamamını yerine getiren kaç kişi var?
Ben bana bu soruyu yöneltirsiniz diye bekliyordum açıkçası. Hani geldin buraya Fetva veriyosunda (haddim değil Estağfirullah) sen Din'in gereğinin kaçını yapıyorsunki bana laf söylüyorsun tarzında.
4x4 lafınıza ithafende şunu hatırlatmak isterim ki; Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil
Bediüzzaman Said Nursi Yani demem o ki, eğer bir ahiret inancı var ise, ve orada Cehennem azabından korkuluyor affedilmek isteniyor ve Cennet arzulanıyor ise 4x4 lük yaşamak zorundasın kardeşim. Günahsız insan yoktur eyvallah, zaten 4x4 Müslüman olmaz. 4x4 Dini yaşamak yahut yaşamaya çalışmak başka, 4x4 Müslüman olmak başkadır. Keşke yapabilsek ama Peygambermiyiz biz yahu ?
“ Kudret ve iradesiyle yaşadığım Allah’a yemin ederim ki, eğer günah işlemezseniz Allah sizi yok eder, günah işleyen bir millet yaratır ki; Allah’tan günahlarının affını istesinler. Allah da onları affeder. Böylece Allah’ın affedici oluşu meydana çıkar. “( Müslim; Sahih-i Müslim / Tevbe )