MBD, biliyorum tartışma için yazmadığınızı. Şimdi bu duruma sahip olmadan bazı şeyleri size tarif etmem çok ama çok zor olacak ve belki de imkansız. Düşünün şimdi bir eşcinseli, gayi. Bu kişi eğilim, hastalık vs artık ne derseniz adına, bu kişi dinsiz mi yaşaması lazım? Tabi ki böyle birşey mümkün olamaz. Dinini de yaşar içindeki duyguları da bastırmaya çalışır felan. Öncelikle bu siteden mantığımdan bahsedeyim;
Eşcinsel kişiler forumda gelip sohbet edebilir, konu açar son bilgileri paylaşır felan, şimdi sizin bahsettiğiniz duruma geleyim yani İslam bölümüne, yukarıda da dediğim gibi İslam bir dindir yani kimse bunu seçerken 4x4 beklenmesi gerekmez öyle değil mi? Ona bakarsak dinimiz bir çok şeyi yasaklıyor? Bunların tamamını yerine getiren kaç kişi var? Benim düşüncem bu, mesela lanet edildiğini biliyorum ben fakat elde olmayan durumlar var veya bu hadisi, ayeti bilmeyen kaç tane kişi var eşcinsel. Belki bir nevi yardım olur ha ne dersin? Emin olun kurtulmak isteyenler de var, devam etmek isteyenlerde.