tOtherBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkür ederim. Site tamamen kişisel düşünceler ile açıldı, yani maddi bir kaygım yok. Onun dışında altıntı yaptığım yer için forumda bölüm açıklaması ile bunu belirttim zaten.

bkz: İslam dinine göre eşcinsellerin yeri, durumları, ayetler, hadisler ve tüm İslami konuların paylaşıldığı bölüm
Yanlış anlamayın amacım tartışma çıkartmak değil fakat mantık çerçevesinde İslam bölümünün o forumda olması oldukça abes.

Sitenin amacına, vereceği hizmete ne bileyim herhangi birşeyine karıştığım için yahut yargıladığım için değil, bananeç. Fakat görebildiğim kadarı ile, o forum eşcinsel ilişkiyi meşru gören ve bunun için hizmet etmek amacıyla açılmış bir platform. (Eğer yanlış görmüşsem gerisini okumanıza gerek yoktur)

Şimdi orada İslam bölümünün olması yanlış çünkü, zaten eşcinsel olan bir insan durumunun İslam dinince kabul görmediğini yahut yasak olduğunu biliyordur. Bilmeyenide çok azdır, öğrneceği platformda sizin forumunuz değildir. Sizin forumunuz sahih bir kaynakmıdır? Bugün kulaktan dolma herkes birşeyler söyleyip arkasına Hadis yahut Ayet diyebiliyor (!) (Yaparsınız yahut yapıyorsunuz diye söylemiyorum)

Forumda ki görünen manzara an itibari ile; Birşeyin, birşeyler tarafından yaskalandığını açıklayan bir bölüm ve bu yasakları yaptırmak yahut yapmak için açılan diğer bölüm. Siz hangisine hizmet ediyorsunuz? Amacınız ne? (Merak)

Eğer sizin için önemli olan şey eşcinsel yaşam için bir platform oluşturmak ise, bu tür yaşantının forumunuzda vuku bulmasını istiyorsanız neden engelleyici birşey koyuyorsunuz? Maddi kaygım yok demişsiniz ama bir amacı olmalı birşeyler için açılmıştır bu site, elbetteki bir çıkarı olmalı. Çıkar dediysem illaha at ile deve değil. Ufakta olsa bir çıkar sözkonusu ise neden bunu olumsuz etkileyecek birşey yaparki insan ? Sonuçta bir eşcinsel orada yazılacak birşeyi görüp durumunun yanlışlığını algılayabilir ve vazgeçebilir, buda size eksi puan verecektir hiç yoksa hit düşecektir site açısından bakacaksak ?

Eğer amacınız, insanları bu sapkınlıktan kurtarmak, bu yaşantının dinimizce ve ahlaki değeri ile uygun olmadığını göstermek ise neden bu tür ilişkileri yayacak bir platform oluşturdunuz ? (Sizin yüzünüzden birileri eşcinsel olur demiyorum olabilirde, halihazırda eşcinsel olanlara bir nevi kolaylık sağlıyorsunuz gün gelip belki site sayesinde tanışıp buluşacak insanlar olacak)

Yoksa amacınız tamamen objektif durmakmı ? Doğru ve yanlış burada imajı vermek falanmı ? Zira böyle ise bu amaçta oldukça saçma olacaktır. Şahsen ben xyz içerikli bir sitede geçen "Allah" kelamı görmek istemem. Ben gibi düşünenler bu yüzden İslam bölümü kaldırılmalı der, eşcinsel olan bir insanda rahatsız olacaktır elbet hiç Allah korkusu olmasa dahi rahatsızlık duyar insan. Birisi size bile değil yanınızda küfür ettiğinde nasıl ki rahatsız oluyorsunuz (ben oluyorum) buda aynı şey. Bu benim dar görüşlü olduğum içinmidir? Tartışılır ama kesinlikle değildir. Uç bir örnek olacak ama Camii de striptiz yaptırmak gibi birşey bu. (Konu ile alakalı örnekler olsun diye seçiyorum bu kelimeleri istemeyerek)

Tekrar söylüyorum amacım tartışma çıkartmak değildir. Kim ne sitesi açarsa açar karışamam ya da karışamazlar. Alıntıda kalın harfler ile belirtmiş olduğum kısımdaki düşüncelerinizde ayrıca paylaşmak isterseniz merak konusu? Denizin içinde ateş yakmak. Hani nasıl bi düşünce ki, bu iki şeyi birarada görebildiniz. Belki diyebilirsinizki birbirlerini alakadar eden şeyler o yüzden, ozaman 2.paragraftan tekrar alalım derim.