shevsevko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herhangi bir izlenme sınırı var mıdır ?
Izlenme siniri yoktur, tik basi ucret vardir.

snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
This feature is currently not available in your country. Learn more.
ülke germany ama olmuyor
Fransa'yi secin, genelde bunu tavsiye ederler.

ermoo81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıfırdan kanal açmamız mı lazım yoksa belirli bir zamandır video yayınlayan bir kanal mı olmalıyız?
Herhangi bir kanal olabilir, yeni veya eski fark etmez.

sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni bir kanal açıp video yayınlamaya başladım. Reklam da ekledim.
Kazanç noktasında hangi videolar sıkıntı yaratıyor. Kişi veya marka isimleri olan videolar, spor videoları vs. Bunun net bir listesi var mı?

Birde örneğin eklenen video X sitesine de eklendi. Veya Facebook sayfasında yayınlandı. Orada çıkan reklamlarda kazanç sağlıyor mu? Hesap banlatma gibi bir sorun çıkarıyor mu?
Telif hakki olan bir video yuklediginizde reklam zaten yayinlanmaz, UEFA, FIFA, MUYAP gibi kuruluslarin videolari genelde telif hakki uyarisi verir. Daha cok amator videolarda sorun cikmaz. Facebook veya diger alanlarda paylasabilirsiniz. Hesap banlatma konusunda kesin bir ayrinti yok, yeni bir sistem oldugu icin Adsense hesabinizi bir nevi riske atmis oluyorsunuz. Bunlari bilerek hareket etmeniz gerekiyor.

MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka hesabını ve adsense adresini Türkiye olarak girdiğimizde karşılaşacağımız herhangi bir sorun olur mu?
Youtube'a video yüklerken ya da hesap ile gezinirken IP testi yapılabilir. Proxy kullanmak gerekli mi?

Teşekkürler.
Odemeyi TR'ye aliyorsunuz sonucta, Youtube'da Google'in bir parcasi oldugu icin proxy olaylari ise yararmi bilemiyorum. Sonucta en cok TR'den izlenecegi icin bu sekilde ancak deneyerek kesin bisey soylenebilir. Ust mesajda dedigim gibi kesin degil Adsense hesabinizi bir nevi riske atiyorsunuz, Google Tr icin bu sistemi henuz aktif etmedi. Ulkemizden suanda yogun bir sekilde bu sistem deneniyor. Eninde sonunda fark edilecektir. O zaman toplu bir banlamada gelebilir.

yilmazmiko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsenseye direk youtube kanalımızdan başvuru çekebiliyormuyuz acaba?
Herhangi bir hesabi Adsense'ye baglayabilirsiniz.

ucuzsiteyapimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işlemlerden önce adsense hesabımız olmalı mı yoksa youtube vasıtası ile başvuru yapabiliyor muyuz, mantıken 2 video yükleyip hemen başvuru olmaz ama 40 video ve 1k izlenme sayısından sonra mesela böyle birşey mümkün mü
Adsense hesabiniz olmali yoksa Youtube uzerinden hesap acip basvurma sekli yok diyebiliyorum.