@bimaster006,
Durduk yere kimseye karşı agresif bir tutum içine girmiyorum. Mantık dahilinde olan her şeyde zaten orta yol bulunur. Ancak 2 arkadaşın hitap şekilleri de, kendileri ile aynı fikirde olmayan kişileri eleştirel bakışları da münasip değil.
Siz, bir sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz ancak bu demek değildir ki başkaları da yaşamadı. Ve başkalarının bu sıkıntılara tahammülü yoktur ki bu şekilde yargılıyorlar.
Ben de ilgili firma ile 2 kez sıkıntı yaşadım ve ikisinde de domain transferi konusunda problem çıktı. Son derece yakışıksız bir biçimde işin üç kağıdına kaçtılar ve 1 sene daha domain'i kendilerinden register ettirdiler. Peki, sonuç? 60 gün sonra o domain'leri yine taşıdım. Köylü uyanıklığı insanları kızdırır, soğutur, tiksindirir ne dersen de artık.
Çok insanın almak istediği domain'leri kendilerinin aldığını duyduk. Bu forumda aktifken bile bu şekilde şikayetler defalarca geldi. E bunları hala görmezden gelip de "bu firma ile alıp veremediğiniz nedir?" diye sözler sarf etmek anlamsız oluyor.