zaten aldigim linkler kendi alan adlarımla bagdaş olan link değişimleri. başka yerden almadim ve toplist ekledim. .htaccess den istenmedigim yerlerden kötü linkleri nasil engellerim onun kodu yok acikcasi bilmiyorum nasil engellenir.
htaccess için olan kodda vardı ama şimdilik bununla idare et,
Robots.txt aç:
User-agent: *
Disallow: /ref=(sana link gönderen site)
Yani bunun Türkçe meali, Ben bu siteden link istemiyorum (Google'a da Robots.txt 'ni okutmayı unutma) hatta sitemap.xml dosyan varsa bunun içine robots.txt 'yi de göm gömülü değilse ki google görsün.
Mesela adam hacklink attığı bir sitede illegal bir bağlantı sağlamış sana örneğin watch bilmemne adûlt şeysini izle gibi ...
O linki buluver genelde indexlenmişse şöyle olur,
Link:
www.siteadresi.com (sana link gönderen siteler)
site:siteadin.com ref kelimesiyle de aratabilirsin.
Sana referans veren siteleri bir şekilde bulman lazım indexlenmesi zaman alacağı ve sen bu zamanda düşeceğin için kısasa kısas yöntemi ile hacklink almaktan başka bir yol görünmüyor sana aynı dert bende de var şuan çözüm araştırmıştım ben buna daha önce fakat kendi elimde ki seo işlerine uğraşmaktan siteme zaman ayıramıyorum tam olarak..
bir yap bakalım bu dediklerimi ne olacak dönüş yap buradan aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımı olmuş olur güzelde bir makale yazayım ben bu konuya ya işe yarar bilgiler var elimde kolay gelsin.