Who bilgilerini degistirsem ne fayda buradan birisi veya benim konustugum bir insan..
Daha EKLEMEDİ EKLEYECEGİNİ SÖYLEDİ.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:31:06 -->-> Daha önceki mesaj 22:28:55 --
dostum ne diyon sen yaa.. arkadaschat.net den bahsediyosan illerin dosyasını yapiyom özelliklerini ekliyom bunun nesi var?
chatbilgisi.net bundan bahsediyosan.. ne siteler var benden daha beter dosyalari hikaye rüya yorumlari vs ler ekleyen.. adı üstünde chatbilgisi. bilgi veriyoz paylaşıyoruz..
benisev.net den bahsediyosan ne yapmami öneriyosun ya siteye benisev yazip birakcammı icerik ekliyoz nesi var aşk sevgi vs uzerine
Valla hocam benden bu kadar. Ben chat sektörünü yakından bilmem. Ancak sitelerinize şöyle bir bakınca özellikle benimsev.net her telden çalan nerden hit gelirse gelsin mantığı güden siteler. Bu tarz siteler genelde ilk webmasterlik yıllarındaki insanların site kurar iken "a herşeyi koyarsam herkes benim siteyi sever" mantığına benziyor kusura bakmayın.
Daha tecrübeli biri dese bunun mantığı budur zaten bir şey demem saygı duyarım. Ama ben bu tip sitelerin sorunlu olduğu konusunda 10 tecrübeli kişi yanlış düşünüyorsun derse yine fikrimi değiştirmem.
Hadi eyvallah. Olmadı beceremediğiniz sektörü bırakıp yeni sektöre geçebilirsiniz. Ama bir haçklinkçinin bir sitenin geleceği ile oynaması etki eder diyelim de o kadar etmez.