yahu kadrosumu kaldı bunun ben gecemi gündüzümüverip backlink ekleyip konu ekleyip sağdan soldan arastirip yaziyorum uykusuz kaliyorum günlerce belki adam 1 ayda siteleri geriye çekecek bunun caresi varsa söyleyin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:15:21 -->-> Daha önceki mesaj 22:13:33 --

dali24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz hikaye gibi duruyor hocam anlattıklarınız.

Hadi doğru diyelim. O arkadaşına lafına bakacağınıza sitelerinize bir bakın. Siteler 5 para etmez ise hacklink elbet çok göze batar. Patlar elbet bir gün. Siteler hakketten sağlam ise belirttiğiniz gibi 1-2 sene uğraş verdiğinize göre o kadar da eski ise çat biri hacklink ekledi diye düşmez! Gününü de öyle ahım şahım bilmez.

Sitelerinizde sorun var. Spam veya kalitesiz siteler muhtemelen. Tabi hikaye doğru ise.
ne hikayesinden bahsediyosun yaaa hikaye yapacak zamanımmı var altı üstü dandik siteler işte neyini yalan solicem link değişiminde yüzlerce backlink uyguladim bilen bilir beni acaba kim konu acti kim kod ekledi saatlerce takip ettim.. size göre basit olabilir ama ben günlerimi aylarimi verdim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:17:10 -->-> Daha önceki mesaj 22:15:21 --