Türkiye de eşcinsel sitelerine sıcak bakılmıyor. Bu site de o kişilerin yedikler haltları paylaşmaz isen sorun çıkmaz. (Gay P*rn*) gibi.
Ancak Türkiye de eşcinsel sitelerinin tutmaz. Ayakta kalmaz. İngilizce olsa evet ama türkiye için imkansız.
Kesinlikle katılmıyorum. Neden derseniz, zamanında xyz site işi ile uğraşırken (kısa bir sürede osla böyle bir hata yaptım) bu tarz takılan insanların facebook sayfalarına reklam verdiriyordum. Ucuz reklam ve bol hit bunlarda idi.
Onbinleri aşan facebook grupları sayfaları var biraz araştırırsanız hatrımda olsa pm olarak atardım fakat çok uzun zaman önce olmasada baya zaman geçti hatırlamıyorum.
Mesela facebookta eşcinsel olan bayan ya da erkekler için oluşturulmuş fazlaca sayfa var bi baksanız görürsünüz gelebilecek hiti. Mesela bi aralar xyz forumlarda onaylı üye dalgası vardı. Mesela kızın birisi cam show yapıyor para karşılığı ama kızmı değilmi hani admin test ederdi, onaylı bayan üye olurdu falan. Bu şekilde bir forum sağlayabilirseniz on numarada para kazanırsınız.
Türkiye'de tutar. Hemde çok tutar çünkü böyle bir oluşum yok. Ya da konu hakkında araştırmalarım olmadığı için bilemiyor olabilirim. Yasak kısmına gelince kesinlike bana sorarsanız yasaklık söz konusu değil. R10'da webmaster insanlar var, webmaster olmak suçmu ? Ne bileyim xyz forumlarda abazan insanlar var abaza olmakta suç değil gibi. Örnekler faraza.
Şöyle birşey yapabilirsiniz, zamanında r10 da benzer birşeyi birisi yapmıştı ama siteyi kapadı galiba. Kaliteli xyz imkanı sunabilirseniz ne ala. Kaltieden kastım 1080p film falan değil. Üyelerin kendi aralarında her türlü muhabbeti soruyu sorunu konuşabilecek, forum tarzı değilde daha çok tartışma paneli tarzında. İllaha forum diyorsanız sözüm yok ama arkadaşlık sistemi tarzında birşeyde olabilir. (Tabii arkadaşlık sistemi tarzında olursa fake olaylarının önüne geçemeyebilirsiniz.)
Mesela bu insanlar neden sitenize kayıt olmalı ? Birkaç artı sunmalısınız. Aklıma gelenler ;
Onaylı Üyeler. (Hepsi olmasa bile %çoğu diyebilirsiniz)
VIP Bölümler (Eş arayanlar ne bileyim mekan arayanlar burada takılırlar, hem indexe kapalı olur yasal mevzuata takılmaz, hem ücretli olur para kazanırsınız)
gibi gibi.
Şimdi para kazanma olayına geleyim, ciddi manada paralar kaldırılabilir. Hepimiz biliyoruz ki Kıyamet alâmetlerinden olan bu olay yani eşcinsellik aşırı şekilde meşru görülmeye başladı. Özellikle bayan-bayan ilişkiler kimsenin gözüne batmamakta bay-bay ilişkiler ise büyük şehirlerde çoktan kabul gördü özellikle trv ilişkileri çok sayıda arttı. Xyz sitem varken hit alan video içerikleri normal diyebileceğimiz xyz kategorilerinden olmuyordu genelde. Bir sapkınlık var bu konuda.
Keşke olmasa..
İşin diğer tarafı, Günah olayı. Hiç girmeyeceğim bu konuya. Aklı başında olan bir insan zaten bu işin sevapmı günahmı olduğunu tartabilir. Sizin için söylüyorum bu siteyi açacak olmanız banada bir başkasınada, size; "yapma *** günah" dedirtemez. Ama eğer yaparsanız tutar.
Edit: Forumunuzdan "İslam" Kategorisini bence kaldırın tek önerim bu olacaktır. Çünkü eşcinsellik dinimizce yasaktır. Bunun belki olabiliri falan yoktur. Kesin Ayetler ve Hadisler vardır.
Alıntı
ARAF S80-82AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuzDoğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
Alıntı
“Lut kavminin amelini işleyen melundur”
HADİS-İ ŞERİF(İAHMED)
Alıntı
“Erkek erkekle,kadın kadınla yetinirse,ümmetim helâk olur”
HADİS-İ ŞERİF(Hâkim,Beyheki)
gibi gibi