Merhaba daha önceki konumda bir çok olumsuz mesaj almıştım ilk önceleri nedenlerini anlayamasam,da gencyaz arkadaşın mesajı üzerine birilerinin tekerine çomak soktuğumu anladım ve nedense o kişilere pm ile ulaşmama rağmen geri dönüş yapmadılar. kul hakkı yiyormuşum sen iftira atarak ne yiyorsun ?
Forumda bir şeyleri ücretsiz olarak verdiğimizde veya
doğru olan yöntemleri savunduğumuzda bazı insanların tüyleri diken, diken oluyor herkes bilirse para kazanamam diye korkuyorlar az biraz İngilizcesi olan herkes yada google chrome kullanmasını bilenler biraz araştırsalar neler,neler bulabilirler. Bazen paradox içerisine girmiş kendisini kandıran bir insan olarak tanımlanıyorum nedeni kişilerin doğru bildiklerinin yanlış olduğunu söylemem sanırım.
Şimdi gelelim konumuza
Wiki sitelere makale yollamak suretiyle backlink elde edebilirsiniz yararlımı yoksa zararlımı olduklarını size anlatacağım ama büyük ihtimalle ya anlamayacaksınız yada anlamak istemeyeceksiniz ama ben yinede anlamak isteyen az bir kesime bu olayı anlatmak istiyorum.
Google neyi sever?
Google doğal olan her şeyi sever
Kimlerin siteleri doğal ister içerikte olsun isterse backlinkte olsun kaçımızın tamamı özgün
Özgün içerik nedir gibi bir şey anlatmayacağım size bu sefer özgün backlink olayını anlatacağım tabi anlamak istemek sizin elinizde
Özgün back link demek birisinin sizin sitenizi beğenerek sitenizin linkini sosyal medya yada sitelerde paylaşması anlamına gelir
Peki biz birilerinin sitemizi paylaşmasını,mı bekleyeceğiz tabi,ki hayır .kimseye sitenizin paylaşılmasını bekleyin demiyorum sizde backlink alın ama ! dikkatli alın.
Nasıl backlink almalıyım ?
Birincisi kendi içeriğinizle aynı sitelerden backlink alın ama nasıl ? site sahipleri izin vermiyor,mu ?
O zaman kendi sitenizi kendiniz açıp backlink alın bir sürü free blog hizmeti veren site var oralardan yararlanın ve aldığınız paravan sitelere backlinkmi alıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama kendi sitelerinize bu kadar ağır davranmayın.
Açtığınız paravana bir makale yazıp bırakmayın o paravanları güncel tutarak ana sitenizin yükselmesini sağlaya bilirsiniz.
Backlink olayını forumda bilen kaç kişi var merak ediyorum link satış bölümünde bir link aradım yeni açtığım Film sitesi için pr4 /5 /6 linkler mevcut eski ve kaliteli siteler ama hiç birisi benim siteme yarar sağlamıyordu çünkü o sitelerin hiç birisi anahtar kelimemde yukarılarda olmayan sitelerdi hatta yüzde 95 ilk 500 de olmayan sitelerdi buralardan alacağım backlink benim ne işime yarar?
Demek,ki kendi içeriğinize ait sitelerden,de backlink alsanız yükselmek için bazen işe yaramıyor
Açacağınız paravan siteleri yükseltirseniz ana sitenizde yükselir paravan bloğun amacı budur zaten ona istediğiniz gibi davrana bilirsiniz bu forumda satılan o 10000 blog backlin veya wiki backlink ile sitenizi satıcıların ağzıyla coşturabilirsiniz.
Wiki listesini istediğiniz gibi kullanın ben birkaç farklı yöntem deniyorum sizde kendinizi farklı yöntemler deneyerek geliştirin.yolladığınız wiki makale linklerine bazı çalışmalar yapın imleme pingleme ve birkaç blog backlink gibi denemeye değer
Gelelim programımıza :
Program marez değildir
Wiki linkleri Ozdenc.com sitesinden çalınmamıştır yabancı bir forumdan alınmıştır Wiki linkler 67,000 küsürdür 35 bini nasıl saydınız merak ediyorum 67,000 küsür olduğunu kanıtlarım Paylaşımdan rahatsız olanlar olabilir gerekli cevabı konudan yararlananların vermesini rica ediyorum kıyametide koparsanız bu konu KALACAK
İşte size videolu anlatımı
http://www.youtube.com/watch?v=95i9Y...ature=youtu.be ALINTIDIR BURADAN İNDİRİN
35 BİN DİYEN ARKADAŞ BUNA BİR BAK İSTERSEN