erdilin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Enes Gundogdu zaten yazılır; ancak dikkatimi çeken Önceki hesabım Elazığ'da başka bir şubeye burayı biraz açarmısınız
Elazığda iki tane İş Bankası şubesi var ve önceden hesabım diğer İş Bankasında iken ben o hesabı kapatmak durumunda kalıp diğer İş Bankası şubesine taşıdım. Önceki şubedeki hesabımda ödeme almıştım sıkıntı olmamıştı ve bu ilk hesap değişimim değildi; ancak bunda test ödemesi bir türlü gelmedi. Başka şube dediğim bundan ibaret yani. Birçok kişinin almış olduğu uyarı gibi böyle bir uyarıyla karşılaşıyorum sonunda. Öncesinde ödeme gönderildi yazıp birkaç gün sonrasında bu uyarıyla karşılaşıyorum. Banka hesabını kontrol ettiğimde de herhangi bir ödeme görmüyorum.

Hesap Doğrulama Başarısız

Aşağıdaki hesap için 8 Ağustos 2012 Çarşamba tarihinde bir test ödemesi başlattık. Bu ödeme için banka hesabınızı önümüzdeki 10 gün içinde kontrol edin.

Fakat, bankanıza göre, transfer şu sebepten reddedildi:

Bu ödeme ile ilgili teknik bir hata oluştu. Hesabınıza para yatıramadık.

Sonra ne yapılmalı:

Teknik hatalar çeşitli sebeplerden dolayı oluşabilir. Bazı daha genel sebepler şunları içerir:
Bu hesabı yakın geçmişte kapattınız.
Bu yerel para birimli olmayan bir hesap. Sıklıkla ülkenizin/bölgenizin para biriminde olmayan hesaplara EFT ödemeleri yapamıyoruz.
Bu hesap türü EFT ödemeleri kabul edemiyor.
Lütfen bankanızla hesabınızın etkin olduğu ve EFT ödemeleri kabul edebildiğini doğrulayın.
Eğer hesabınız hala ödemeleri alamıyorsa, başka bir banka hesabı için gerekli bilgileri girebilirsiniz.
Eğer bankanız hesabınızın EFT ödemelerini alabildiğine inanıyorsa, lütfen AdSense Destek'e başvurun. Uzmanlarımız sonraki adımları belirlemek için sizinle birlikte çalışacaktır.