Merhaba
Hem Sakarya Üniversitesi hem de Açıköğretim 4 yıllık işletme mezunuyum. Açıköğretimde okula gitmediğiniz için açıkçası sınav zamanı kafanıza takılan konuları soruları danışamadığınız için ben açıkçası çok zorlandım. Hatta 2 senem bu şekilde gitti. Açıköğretimi tek seferde bitirmek istiyorsanız hele ki işletme ise dersaneye mutlaka gidin.
Fakat sizin Edebiyat bölümü olduğu için derslerinizin içeriğini bilemiyorum.
Açıköğretimin en büyük avantajı askerliğinizi kısa dönem olarak yapacak olmanız.
KPSS düşünüyorsanız 4 yıllık mezun olmanızda büyük faydası var hele bir de maaşınıza ek bir ücret daha alırsınız fakülte mezunu olduğunuz için.
Açıkçası tercihinizi isteyerek yapmışsınız, ve tercihiniz gelmiş fırsatı kaçırmayın, seneye bu tercihlerin tutacağının da garantisi yok. Tavsiyem bir an önce başlayın, bitirin.
Kaçırdığınız her 1 yıl size ileri de engel olacak. Şahsen ilk olarak 2 yıllık tercih yapmıştım dersane hocaları bana seni 1 yıl daha hazırlayalım dediler peki dedim seneye ya 2 yıllıkta tutturamazsak ya da tercihim çıkmazsa ne olacak dedim. Onlar birşey diyemedi iyi ki 2 yıllık okumuşum direkt geçiş ile açıköğretimden 3 ve 4. sınıfı da bitirdim kapı gibi 4 yıllık üniversite mezunuyum.
Size de tavsiyem başlayın