MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 seans gitti, aslında ben ona dedim komple git diye ama gitmedi. Bu şekilde daha pahalı olacağını zannediyorduk, bir seans gitti ve daha çıkmadı. 1 seans 200 TL verdi, bir kere makineye girdi. 15 gün sonra tekrar kontrol amaçlı gidip bir daha girmiş oldu. Toplamda 15 gün aralıkla beraber 1 seansta 2 defa lazer epilasyona girdi.

Hangi cihazı kullandılar bilmiyorum ama kullanılan cihazda özel olarak doktor veya cihazı kullanan kişi, jel sürmedi. Jel sürerek yapılan tedavi, en sakat tedavidir. Bunu da çok sağlam bir yerden öğrendim. Eski makineler, jel sürülerek yapılıyormuş. Şimdikiler de buzlu tedavi varmış, 2 hortumda. Birisinden soğuk buz ya da su tarzında hava geliyor, birisinden de epilasyon uygulaması gerçekleştiriliyor. Eğer yaptıracaksanız, bu alet ile lazer epilasyonu yapılıp yapılmayacağına dikkat edin. Hatta eğer bu alet ile yapılmıyorsa, jel sürülerek yapılıyorsa mümkün olduğunca YAPTIRMAYIN.

Bugün bana hamam otunu gönderen bir görevliyle görüştüm, kendisi ekstra bir de jel gönderiyor. Önce jeli sürüp sorunlu bölgede ki tüyleri dökeceğim. Ardından hamam otu yağını kullanıp, burada ki tüylerin azalmasını sağlayacağım.

Bu yağın etkisi, ortalama 5 - 6 seans uğraş gösterildiğinde kullanıldıktan sonra azalarak tüy sorunlarını bitiriyormuş. Bakalım, deneyeceğim. İnşallah yan etki yapıp da ters tepki olarak daha fazla çıkarmaz. )

Bir aksilik çıkmazsa, yarın geliyor. Duruma göre yorumları burada yazmak istiyorum, yazacağım da.

Saygılar.
Eyvallah sağolasın yorumun için. Bende lazer yaptığımda soğutucu ile lazer yapmıştım 2 farklı lazer cihazıyla olmuştum birinde kendileri önce buzla soğutuyordu diğer makinada ile soğuk hava veriyordu kaliteliydi ama acayip acıtıyordu resmen yakıyorlardı canlı canlı dumanlar çıkıyordu acısına dayılmaz gerçekten birde sırt omuz falan yapılırsa çok kötü olur ben yanakta ensede yapmıştım. Hamam otu yağını deneyelim bakalım nasıl birşey senden sonuçları gelişmeleri bekliyoruz