Arkadaşlar sorunu çözdüm bu yazıda yazdıklarımı kontrol ederek sizde aynı sorunla karşılaştıysanız probleminizi giderebilirsiniz.
WHM panel'e root yetkileriyle giriş yaptıktan sonra Config Mail Manage (Bu modülün yüklü olması gerekiyor) bölümüne giriyoruz burada Mail Reports kısmında Sadece show all accounts yazılı olan raporlama seçeneği aktif olarak seçilecek diğerlerininkini kaldırabilirsiniz. Bu sayede sunucumuzda bulunan bütün mail adreslerini listelemiş olacağız bundan sonra (sunucudaki mail adreslerinin sayı ve boyutlarına göre biraz bekleyebilirsiniz) Ctrl + a fonksiyonu ile bütün mailleri seçin sonrasında bilgisayarınızda yeni bir metin belgesi (.txt) açın ve buraya yapıştırın mail listesi diye kaydedelim. Sonrasında ise yeni bir excel sayfası açalım dosya menüsünden aç butonuna tıklayalım ve tüm dosyalar seçeneğini seçelim ve buradan metin belgemizi (mail listesi) seçelim ve karşımıza sayfa düzenleme aracı çıkacak next next ile devam edelim evet şimdi bütün mail adreslerimiz sayfamızın içerisine aktarılmış oldu burada gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra (satır boşluklarını kaldırma ve gereksiz satırları silme) tüm satırları seçip yeni bir metin belgesine yapıştırıyoruz. Artık mail listemiz mail programına gönderilmek için hazır.
Hepinize İyi Çalışmalar
http://www.asa.web.tr/2012/08/17/whm...ist-olusturma/
Not : Kendi siteme bilerek link veriyorum çünkü sitemdeki yazımda bu siteye ait link verdim.