Bazı arkadaşlar yazmış, Hamam otu yağı diye... Evet bende konuyu açarken bu bitkisel ürünleri satan bir tanıdığım ile görüştüm. 5 kullanımda iyi sonuç verdiğini söyledi, hamam otu yağının. 2 tane sipariş verdim, gözle görülür dönüşüne göre 3 - 4 tane daha alacağım. Azaltsa bile yeter, tişörtü geniş ağızlı giydiğimizde maalesef sırtım kötü gözüküyor. Bazı arkadaşlar, sırt fotoğraflarını koymuş ya da temsili fotoğraf.
Tişörtten sadece omuz kısmında ki tüyleri gören birisine de aynı o şekilde andırıyor. Onu andırmaması için omzumdakileri yok etmem lazım.
@Kara_Maske, abi ağda demişsin. Ben ağda vs. yaptırmam çok zor. Hem acısından hem de uğraşılmaz onunla. Her hafta her hafta... Ya da her 2 - 3 haftada bir.

Oraya vereceğim her ne kadarsa biraz daha üzerine koyar, 1 seans epilasyona giderim.
Bu arada abim gitti, 1 seans sadece "sırt" için epilasyon 200 TL civarlarında arkadaşlar. Kış ayları geliyor, biraz daha pahalı olabilir. Çünkü epilasyon yapılan bölgeye herhangi bir güneş ışınının değmemesi lazım. Yazın uygun, kışın biraz daha farklı fiyatlarda olabiliyor.
Bilginize...
Bu hamam otu yağını kullanabilmek için ama kökten alınması lazım. Satan adam jiletle alınsada olur demiş sen nasıl alıcaksın. Gelişmeleri yazarsan iyi olur

Abin kaç seanstır yapıyor lazeri hangi cihazı yapıyor ve acı ölçüsü nedir.
Zamanında bende yaptırmıştım alexandrite cihazını ama acıdan ölüyordum bıraktım ve bir faydasınıda göremedim bioder serum kullandım ağdadan sonra iyice azaltta bu aralar hamam otu yağı ünlü onu deneyelim bakalım şuanda senin yaşadığın sorunun aynısını bende yaşıyorum omuzlarda var tişörtten görünüyor acayip kötü durumda.