sa ,benim bir sorunum var yardımcı olusanız sevinirim : benim pin kodum 2 gün önce geldi onayladım fakat şimdi de şöyle bir sorunum var ; eski hesabım banlanmıştı, sadece mail hesabım farklı tüm bilgiler aynı tekrardan bir hesap açtım ve bunun sorun olucağını söylediler bende kullanıcı adını ve hesap bilgilerini değiştirdim ama gelen test ödemesini yazdığımda kabul etmiyor ve deneme hakkım bitti geçersiz oldu , acaba tekrardan ilk (banlanan )hesap bilgilerimi ve kullanıcı admı mı kullansam ?
banlanan bilgilerinizi asla kullanmayın şimdi banlanmasa bile ileriki tarihlerde kesin banlanır. Test ödemesi yapmadan önce tüm bilgileriniz aynı olmalıdır ona dikkat edin. 3. testten sonra bir email çekmeniz gerekmekte.
Banka Hesabının ismi Enes Gündoğdu Adsense'de ise Enes Gundogdu bu şekilde yaptım Türkçe karakter sorunu olabilir diye. Ne şekilde bir düzenleme yapmamı önerirsiniz, ayrıca swift kodunu İş Bankasının sayfasından aldım herhangi bir yanlışlık yok. Önceki hesabım Elazığ'da başka bir şubeye kayıtlıydı onu değiştirip diğer şubeye almıştım ve yeni hesap numarasını aynı şekilde yazdım doğrulamak için.
Enes Gundogdu zaten yazılır; ancak dikkatimi çeken
Önceki hesabım Elazığ'da başka bir şubeye burayı biraz açarmısınız